شناسهٔ خبر: 73565443 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

مذاکرات «معنادار» با آمریکا در کوتاه‌مدت ممکن نیست

رمزگشایی از مواجهه محتاطانه ایران با پیشنهاد آتش بس ترامپ

به گفته یک پژوهشگر مرکز مطالعات استراتژیک خاورمیانه در تهران، اسرائیل و آمریکا در دستیابی به اهداف جنگی خود علیه جمهوری اسلامی ایران ناکام ماندند.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز، به گفته عباس اصلانی، پژوهشگر مرکز مطالعات استراتژیک خاورمیانه در تهران، اسرائیل و آمریکا در دستیابی به اهداف جنگی خود علیه ایران ناکام ماندند. اما ایران با احتیاط به آتش‌بس نزدیک می‌شود، زیرا اسرائیل سابقه خوبی در پایبندی به توافقات آتش‌بس در غزه و لبنان ندارد. 

بنا به گزارش اکوایران،  او به الجزیره گفت: «به همین دلیل تهران محتاط است و مقامات به‌طور رسمی این موضوع را تأیید نکرده‌اند. اگر با گذشت زمان نقض آتش‌بس رخ ندهد، فکر می‌کنم ایران به آتش‌بس پایبند خواهد ماند.»

اصلانی بیان کرد که این جنگ بین ایران و اسرائیل و شریک آن آمریکا، بود و این دو متحد اهداف خود را نابودی برنامه هسته‌ای ایران و موشکی در ایران تعریف کرده بودند که به این اهداف نرسیدند. 

او گفت: «ما شاهد خسارت‌هایی به تأسیسات هسته‌ای ایران بودیم، اما برنامه هسته‌ای این کشور تنها به آن تأسیسات و تجهیزات محدود نیست.  ایران مواد هسته‌ای خود را به مکانی امن منتقل کرده و دانش و تخصص آن دست‌نخورده باقی مانده است.»

او افزود که توانایی موشکی ایران نیز نابود نشده است. 

اصلانی اظهار داشت که مذاکرات «معنادار» با آمریکا در کوتاه‌مدت ممکن نیست، زیرا آمریکا و اسرائیل در حالی به ایران حمله کردند که مذاکرات هسته‌ای در جریان بود.