شناسهٔ خبر: 45109311 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

​​​​​​​اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید. 

صاحب‌خبر -

اشکنه از آن غذاهای راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید. 

مواد لازم برای تهیه اشکنه:

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: نصف قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت اشکنه:

۱. پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.

۲. وقتی که پیازها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.

۳. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.

۴. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

۵. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.

۶. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و آنها را کاملاً هم بزنید.

۷. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ‌ها سفت و بسته نشود.

۸. میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.

۹. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.

نظر شما