شناسهٔ خبر: 45091017 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش:

شیوه‌نامه چگونگی حضور دانش آموزان در مدارس تدوین می‌شود

تهران-ایرنا- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: با بازگشایی مدارس از اول بهمن ماه در هیچ شرایطی نباید بیش از 10 دانش آموز در کلاس حضور یابند و شیوه‌نامه نحوه گروه بندی، ورود و خروج و میزان حضور آنها به دلیل تفاوت در شرایط مدارس توسط شورای مدرسه تدوین می‌شود.

صاحب‌خبر -

رضوان حکیم زاده روز چهارشنبه در گفت و گویی با تشریح مصوبه جدید ستاد ملی کرونا در خصوص بازگشایی مدارس  افزود: در بازگشایی مدارس از اول بهمن ماه رعایت مقررات و پروتکل های بهداشتی و نظارت بر آنها ضروری است.

وی یادآور شد:آموزش برای پایه های اول و دوم ابتدایی و نیز دروس عملی شایستگی های فنی در شاخه های کارودانش و فنی حرفه ای در مناطق زرد و آبی از ابتدای بهمن ماه به صورت حضوری برقرار می شود و بازگشایی در مدارس کمتر از 50 نفر و مناطق آبی برای تمام پایه ها خواهد بود.

وی ادامه داد:  این مصوبه برای تمام مناطقی که توسط ستاد ملی مقابله با کرونا تعیین وضعیت شده اند، بدون استثنا اجرا می شود.
 
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در هیچ شرایطی نباید دانش آموزان بیش از 10 نفر در کلاس حضور یابند و شیوه نامه نحوه گروه بندی، ورود و خروج و میزان حضور دانش آموزان به دلیل تفاوت در شرایط مدارس توسط شورای مدرسه تدوین می شود.

 معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش در خصوص آمادگی مدارس برای حضور دانش آموزان عنوان کرد: تمهیدات لازم در دستورالعمل ابلاغی در نظر گرفته شده و در آن وظایف مسوولان استان ها و مناطق و مدیران مدارس مشخص است؛ و رعایت مقررات و پروتکل های بهداشتی و نظارت بر آن ها مورد تاکید است.

به گزارش روز چهارشنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حکیم زاده با بیان این نکته که مدرسه در شرایط فعلی کارکردهای عادی خود را نخواهد داشت؛ گفت: مدارس باید طبق شیوه نامه های ارسال شده با رعایت نکات بهداشتی و در نظر گرفتن تهویه مناسب در کلاس ها عمل کنند و تا جای ممکن زمان حضور دانش آموزان در مدرسه در حد ضرورت و معطوف به آموزش باشد.

وی با بیان این که بحث آموزش از تدریس جدا است، گفت: در تدریس است که یادگیری شکل می گیرد. مسئله امروز دانش آموزان پایه اول و دوم یک مساله ملی است و بحث سواد یک نسل در میان است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: این مسوولیت سنگین بر دوش ما نهاده شده که پیامد آن در زندگی و آینده این دانش آموزان تاثیر گذار خواهد بود و شایسته است ما قدری بیشتر از آنچه که در گذشته فعالیت می کردیم، تلاش کنیم و من اطمینان دارم آموزگاران در این میدان هم مانند همیشه خوش خواهند درخشید.

حکیم زاده همچنین در خصوص روند آموزش ها درشبکه شاد و برنامه های آموزشی تلویزیون تصریح کرد: ادامه فعالیت این 2 بستر مانند گذشته خواهد بود و دانش آموزان و معلمان می توانند در کنار آموزش های حضوری از برنامه های متنوع تلویزیون که توسط همکاران توانمند و با تجربه ما تهیه شده است و همچنین از محتواهای بارگذاری شده در شبکه شاد استفاده کنند.

وی ضمن تشکر از همکاری و حمایت های ارزنده خانواده ها از آنان خواست تا این فرصت را جدی گرفته و همراهی با معلمان و مدارس را ادامه دهند تا این برنامه مشترک منجر به بهبود  وضعیت دانش آموزان پایه های اول و دوم شود.

به گزارش ایرنا، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش پیشتر در گفت و گو با ایرنا گفته بود: دستورالعمل کلی آموزش حضوری دانش‌آموزان پایه‌های اول و دوم دبستان در مناطق زرد و آبی با توجه به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا تهیه شده اما چگونگی اجرای این دستورالعمل در اختیار شورای مدارس است.

رضوان حکیم‌زاده  درباره حضور دانش آموزان کلاس اول و دومی در مدارس از ابتدای بهمن‌ماه اظهار داشت: ستاد ملی مقابله با کرونا در آخرین مصوبات خود اجازه بازگشایی مدارس به صورت محدود برای دانش آموزان پایه‌های اول و دوم دبستان و دروس شایستگی‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش را داده است.

وی افزود: با توجه به بررسی‌های انجام شده و ویژگی‌های دانش آموزان در سنین پایه‌های اول و دوم دبستان و اهمیت یادگیری‌های پایه که باعث موفقیت‌های تحصیلی بعدی برای این دسته از دانش آموزان است، لزوم آموزش حضوری پایه‌های اول و دوم بیشتر از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

نظر شما