شناسهٔ خبر: 44755590 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه ساندویچ میت بال خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ میت بال را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

در گزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه ساندویچ میت بال آشناکنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده - ۴۰۰ گرم
تخم مرغ - یک عدد
سیر - ۲ حبه
جعفری خرد شده - یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری - یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به مقدار کافی
روغن مایع – به مقدار کافی
گوجه فرنگی - ۳۰۰ گرم
ریحان خرد شده - یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی - یک قاشق غذاخوری
پودر سیر - یک قاشق غذاخوری
هویج - ۲ عدد
پیاز - ۲ عدد

طرز تهیه:

۱- ابتدا یک عدد پیاز را به صورت ریز رنده می‌کنیم و پیاز رنده شده را پس از گرفتن کامل آب آن داخل ظرف می‌ریزیم.

۲- ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده اضافه و با آن مخلوط می‌کنیم.

۳- نمک و فلفل، یک قاشق غذاخوری پودر سیر، یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری را به مواد برای مزه دار شدن اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم.

۴- سپس به آن یک عدد تخم مرغ اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا با گوشت قاطی شود.

۵- مایه میت بال آماده است، فقط روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۶- بعد از استراحت گوشت را از یخچال بیرون می‌آوریم و به ۱۰ قسمت تقسیم می‌کنیم و سپس به شکل گرد و توپی در می‌آوریم.

۷- برای تهیه سس غذا ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی را می‌شوییم و با چاقو پوست آن‌ها را جدا و رنده می‌کنیم و داخل یک ظرف می‌ریزیم.

۸- نصف پیاز را ریز خرد می‌کنیم.

۹- داخل یک تابه روغن مایع می‌ریزیم و روی گاز می‌گذاریم،وقتی روغن داغ شد پیاز‌ها را همراه با دو حبه سیر خرد شده در روغن تا حد سبک شدن، تفت می‌دهیم.

۱۰-گوجه فرنگی رنده شده را همراه با نمک و فلفل و ریحان خرد شده و رب گوجه فرنگی به پیاز و سیر اضافه می‌کنیم و در تابه را می‌بندیم و ۱۰ دقیقه منتظر می‌شویم تا مواد سس بجوشد و غلیظ شود.

۱۱-سپس در یک تابه دیگر روغن مایع می‌ریزیم و بعد از داغ شدن روغن، میت بال‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم تا بپزد و آماده شود.

۱۲-سس تهیه شده را روی میت بال‌ها و داخل تابه می‌ریزیم و در تابه را می‌بندیم تا سس مخصوص به خورد گوشت برود و آن را خوشمزه کند.

۱۳-کمی از میت بال‌ها را درون نان باگت می‌چینیم و برای خوشمزه‌تر شدن از هویج خلالی پخته و پیاز خلالی برش خورده و جعفری خرد شده استفاده می‌کنیم.

منبع:خراسان