به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، دکتر محمد عسکر فراشاه، متخصص طب سنتی گفت: در منابع طب ایرانی از قارچ با نامهای کماة و سماروغ، به عنوان یک خوردنی بدهضم و غلیظ کننده خون یاد شده است و باید از مصرف زیاد آن به ویژه همراه با گوشت خودداری شود.
او با اشاره به هضم دشوار قارچ افزود: مصرف این خوراکی برای افراد سالخورده، زنان باردار و شیرده و مبتلایان به بیماریهای گوارشی مناسب نیست.
عسکر فراشاه ادامه داد: زیاده روی در مصرف قارچ نیز سبب غلظت خون شده و به ویژه برای مبتلایان به فشارخون میتواند آسیب رسان باشد.
متخصص طب سنتی تصریح کرد: افراد مبتلا به بیماریهای کلیوی، افراد با مشکل کبد چرب یا کویت روده و یا درد مفاصل و نقرص نیز باید از مصرف این ماده خوراکی پرهیز کنند.
انتهای پیام/ غ