درباره پاستا زیاد شنیدهایم، اما بیایید درباره بوترکیزه کمی بیشتر صحبت کنیم.
بوترکیزه از انواع پنیرهای نیمه سخت است که برای اولین بار در سال ۱۹۲۷ در آلمان تولید شد. به علت طعم کرهای این پنیر، آن را بوترکیزه یعنی پنیر کرهای مینامند.
بوترکیزه دارای طعم کرهای و بافتی نرم، شفاف و انعطاف پذیر است، به همین دلیل بسیار محبوب کودکان است. این پنیر به راحتی ذوب میشود که از این خاصیت در برخی مواد غذایی استفاده میشود.
از این پنیر میتوان در کنار انواع غذاهای گوشتی، مرغ، در تهیه صبحانه، املت، سوپ، سالادها، انواع ساندویچهای سرد و گرم استفاده نمود.
مواد لازم
طرز تهیه
پاستا را به همراه مقداری نمک در قابلمهای حاوی آب در حال جوش، روی حرارت زیاد بریزید تا ۲۰ دقیقه بجوشد و نرم شود سپس آبکش کنید.
کره را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس آرد، نمک و پیاز را به آن اضافه کنید و با همزن دستی مواد را مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
شیر را به تدریج به قابلمه بیافزایید و به هم زدن ادامه دهید تا شیر شروع به جوشیدن کند و مخلوط غلیظ شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید، پنیر بوترکیزه کاله و نیمی از جعفری را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
پاستای آبکش شده را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا پاستا کاملا مزهدار شود. مواد را در ظرف مورد نظر بریزید، بقیه جعفری را روی آن ریخته و سرو کنید.
منبع: کاله
نظر شما