شناسهٔ خبر: 44533073 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

وزیر ارشاد:

شهدای سلامت رزمندگان میدان جنگ با کرونا هستند

طاهره رفعتی

وزیر ارشاد، یکی از شباهت های دفاع مقدس و دوران کرونا را در معرض خطر بودن کادر درمانی دانست و متذکر شد: پزشکان و پرستاران در دوران دفاع مقدس مانند رزمنده در میدان جنگ بودند و امروز نیز مدافعان سلامت رزمندگان عرصه جنگ با کرونا هستند.

صاحب‌خبر -

طرح «سه شنبه های تکریم» با حضور مجازی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در منزل شهید نرجس خانعلی زاده، نخستین شهیده مدافع سلامت در استان گیلان برگزار شد.

سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این ارتباط زنده تصویری حضور در محفل خانواده های شهدا را برای انسان درس آموز دانست و اظهار کرد: شهدای مدافع سلامت باب جدیدی را به سوی گلستان شهادت گشودند و اوج انسانیت را نشان دادند.

وی با اشاره به شباهت های دوران دفاع مقدس با فضای ۱۰ ماهه کرونا، افزود: همانگونه که در دوران دفاع مقدس شاهد زحمات شبانه روزی پزشکان و پرستاران بودیم، امروز نیز کادر درمانی کشور در فضای کرونا به وظیفه انسانی و انقلابی خودشان عمل کردند و کارنامه درخشانی را به یادگار گذاشتند.

وزیر ارشاد، مدافعان سلامت را سرمایه اجتماعی کشور دانست و تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس بعد از عملیات ها مجروحین زیادی به بدنه کادر درمانی کشور دارد می شد و پزشکان و پرستاران به دنبال بمباران شهرها، بار سنگینی را تحمل می کردند. در دوران کرونا نیز سه موج را پشت سر گذاشتیم که یادآور عملیات های دوران جنگ بود.

صالحی، از دیگر شباهت های دفاع مقدس و دوران کرونا را در معرض خطر بودن کادر درمانی دانست و متذکر شد: پزشکان و پرستاران در دوران دفاع مقدس مانند رزمنده در میدان جنگ بودند و امروز نیز مدافعان سلامت رزمندگان عرصه جنگ با کرونا هستند.

وی بمباران های شیمیایی را یکی از پدیده های ناشناخته و کمتر شناخته شده دوران دفاع مقدس دانست و تصریح کرد: در سال های پایانی جنگ بیش از ۱۰۰ هزار مجروح شیمیایی داشتیم و کادر درمانی این بار را بر دوش کشیدند. امروز نیز کرونا یک پدیده ناشناخته برای جهان است و کادر درمان ما با چنین فضایی مواجه است.

وزیر ارشاد، تلاش های کادر درمانی را مصداق کار جهادی دانست و یادآور شد: پزشکان و پرستاران ما امروز در عرصه جنگ با کرونا مانند رزمندگان دوران دفاع مقدس جهاد می کنند.

صالحی، شهادت را بهترین توفیق برای انسان دانست و گفت: فرایند زندگی انسان با پایان زندگی او نسبت دارد و لذا شهدا در دوران حیات خود نیز در اوج ایثار و از خود گذشتگی و فداکاری بودند.

فیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان نیز، شهید «نرجس خانعلی زاده» را نخستین شهیده عرصه دفاع از سلامت دانست و اظهار کرد: این شهیده علاوه بر خدمت در عرصه درمان، با قلم و رسانه پیوند داشت.

وی با اشاره به نامه ها و یادداشت های شهید خانعلی زاده درباره توصیه مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی، یادآور شد: پرستاری و همدم بیماران بودن برای این شهیده درونی شده بود و امیدواریم راه این شهدا ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

نظر شما