شناسهٔ خبر: 4402378 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده خبر داد

بازدید 3 هزار زائر و گردشگر مذهبی از بقاع متبرکه شهرستان خدابنده

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده با اعلام اینکه طی 20 روز گذشته 3 هزار زائر و گردشگر مذهبی از بقاع متبرکه شهرستان خدابنده بازدید کردند، گفت: آمار بازدیدکنندگان نسبت به سنوات گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام حسن رضا محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: طی سال 1393 و 20 روز گذشته از سال جاری فعالیت‌های مختلفی توسط اوقاف و امور خیریه استان زنجان انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های اجرایی اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده اجرای طرح آرامش بهاری از روزهای پایانی سال قبل تا 15 فروردین امسال بود، تصریح کرد: خوشبختانه اجرای این طرح با استقبال خوبی از سوی زائران و گردشگران مذهبی مواجه شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده با بیان اینکه امسال پنج بقعه شهرستان خدابنده میزبان طرح آرامش بهاری بودند، اضافه کرد: طبق برنامه طرح مذکور در قالب برنامه‌های متعددی در سطح شهرستان اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه امسال در قالب طرح آرامش بهاری خیمه‌های معرفت دایر بود، افزود: بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده، مقرر بود سه خیمه معرفت در خدابنده دایر شود که با تلاش همکاران در اداره اوقاف خدابنده، چهار خیمه در سطح شهرستان دایر شد.

محمدی با اعلام اینکه بر اساس آمار گرفته شده طی 20 روز گذشته به صورت روزانه 3 هزار زائر و گردشگر مذهبی از بقاع متبرکه شهرستان خدابنده بازدید کردند، اظهار داشت: این یک رکورد محسوب می‌شود، چرا که آمار بازدیدکنندگان نسبت به سنوات گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

وی وجود حرم حضرت قیدار نبی(ع) در شهرستان خدابنده را یکی از عوامل تعدد گردشگران در قیدار اعلام کرد و گفت: همین امر موجب شده قیدار به قطب گردشگری مذهبی استان تبدیل شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده همچنین برپایی خیمه‌های معرفت با وجود غرفه‌های متنوع و متعدد را از دیگر عوامل استقبال مردم از طرح آرامش بهاری عنوان کرد و اظهار داشت: تلاش شد امسال برنامه‌های کیفی‌تری به زائران و گردشگران ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه امسال در قالب خیمه‌های معرفت غرفه‌هایی از قبیل نقاشی بکش جایزه بگیر، غرفه مشاوره کودک، غرفه مشاوره وقف، غرفه مشاوره خانواده و ... دایر شده بود، افزود: بازدید از این غرفه‌ها نیز مطلوب ارزیابی شده است.

محمدی در ادامه به برگزاری طرح سوگواره یاس نبوی همزمان با ایام فاطمیه نیز اشاره کرد و افزود: این طرح نیز با هدف تبیین سیره زندگی حضرت زهرا (س) برگزار و در قالب آن کتابچه‌های موضوعی خطبه فدکیه آن حضرت توزیع شد.

وی خاطرنشان کرد: طرح سوگواره یاس نبوی در قالب مراسم عزاداری، سخنرانی، مداحی و برپایی ایستگاه‌های صلواتی در سطح بقاع متبرکه شهرستان برگزار شد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده در ادامه به برنامه‌های آتی اوقاف شهرستان خدابنده نیز اشاره کرد و گفت: طی روزهای آینده مراسم جشن میلاد حضرت زهرا(س) در جوار بقاع متبرکه شهرستان و به ویژه مساجد برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه مراسم جشن میلاد به صورت ویژه و با حضور مسئولان در دو بقعه قیدار نبی(ع) و امامزاده سیدابراهیم(ع) سجاس برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این مراسم با حضور مسئولان اوقاف، مردم شهرستان، مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان در قالب برنامه‌هایی از قبیل سخنرانی، مولودی خانی، ایستگاه‌های صلواتی، آذین بندی مساجد و بقاع متبرکه و... برگزار خواهد شد.

به گزارش فارس، در حال حاضر قریب به 500 موقوفه و بیش از 11 هزار رقبه در شهرستان خدابنده وجود دارد که یکی از شاخص‌ترین موقوفات شهرستان، شهر قیدار نبی(ع) نیز به صورت شش دانگ وقف شده است.

انتهای پیام/73005/ب30/ژ1001

برچسب‌ها: