شناسهٔ خبر: 4381517 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: شانا | لینک خبر

در سال 93 ثبت شد

مصرف بیش از 933 میلیون لیتر فرآورده نفتی در منطقه اردبیل

مصرف انواع فرآورده نفتی منطقه اردبیل در سال 93 به بیش از 933 میلیون لیتر رسید.

صاحب‌خبر -

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اردبیل در گفتگو با خبرنگار شانا با بیان این که مصرف فرآورده های نفتی این منطقه در سال پیش 933 میلیون و 480 هزار لیتر بوده است، افزود: میزان مصرف آنها (بنزین، نفت سفید، نفت گاز و نفت کوره) در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن 13 درصد کاهش داشته است.

محمود آقا محمدیان سهم بنزین مصرفی منطقه اردبیل را 294 میلیون لیتر اعلام و اظهار کرد: مصرف بنزین این منطقه در سالی که گذشت نسبت به سال پیش از آن، سه درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به کاهش 19 درصدی مصرف نفت سفید منطقه اردبیل (در قیاس با سال 92) عنوان کرد: نفت سفید مصرفی این منطقه در 365 روز پارسال به 83 میلیون و 500 هزار لیتر رسید.

به گفته آقا محمدیان،همچنین مصرف نفت گاز این منطقه در سال پیش، 545 میلیون لیتر بوده که 299 میلیون لیتر آن به بخش غیر نیروگاهی و 246 میلیون لیتر نیز به بخش نیروگاهی اختصاص داشت.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اردبیل، گفت: مصرف نفت گاز غیر نیروگاهی این منطقه در 12 ماه پارسال نسبت به سال 92  کمتر از 0.5 درصد و نفت گاز نیروگاهی نیز 29 درصد کاهش داشته است.

وی همچنین از مصرف 11 میلیون لیتر نفت کوره در بازه زمانی یاد شده خبر داد و افزود: این مقدار نسبت به سال 92 (24 میلیون لیتر)، 55 درصد کاهش یافته است.

آقا محمدیان درباره گاز مایع (ال پی جی) مصرفی منطقه اردبیل نیز گفت: مصرف این فرآورده در سال گذشته 11 هزار تن بوده که نسبت به سال پیش از آن، با کاهش بیش از 54 درصدی شده است.