اصغر توفیقی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار کرد: منطقه ارومیه سال گذشته 480 میلیون لیتر بنزین به مصرف رسانده است.
وی ادامه داد: این میزان مصرف بنزین در این منطقه نسبت به مدت زمان سال گذشته 0.7 درصد کاهش یافته است.
توفیقی از مصرف 428 میلیون لیتری نفتگاز در منطقه ارومیه در طول سال 93 خبر داد و تصریح کرد: این میزان مصرف فرآورده نفتی در منطقه ارومیه در طول این مدت نسبت به سال گذشته دو درصد کاهش یافته است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه ارومیه از مهمترین دلایل کاهش مصرف نفتگاز در این منطقه تشدید کنترل مصرفکنندگان صنفی، صنعتی و کشاورزی و عدم برداشت سهمیه بعضی از مصرفکنندگان عمده منطقه و کنترل و نظارت در اجرای صحیح طرح منطقهای نمودن عرضه نفتگاز در بخش حمل و نقل برشمرد.
توفیقی همچنین به میزان مصرف نفت سفید در منطقه ارومیه در طول سال گذشته اشاره کرد و افزود: میزان مصرف نفت سفید در سال 93 بیش از 317 میلیون لیتر اعلام شده که این میزان فرآورده نفتی مصرف شده در مقایسه با سال 92 حدود 10 درصد کاهش یافته است.
انتهای پیام/61003/ر20/ث3001∎