به گزارش قدس آنلاین از تبریز ، محمود احمدی لاشکی معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان گفت: پانزدهمین طرح ملی ایمنی سفر وسلامت مسافرین نوروزی در استان آذربایجان شرقی با برپایی چادر و استقرار کانکس در 60نقطه استان از مورخه 27 اسفند سال گذشته شروع و 15 فروردین امسال به کار خود پایان داد.
وی ادامه داد:در طول این مدت بیش از 185 هزار نفر به پستهای هلال احمر مراجعه کرده و و نزدیک به 182هزار نسخه انواع بروشور ،نقشه،کتاب،سی دی و...در میان مراجعین توزیع شده است.
احمدی افزود:همچنین در طول این مدت نزدیک به 7هزار و400نفر توسط اعضای شرکت کننده در طرح سحاب "راهنمایی با دوچرخه " توسط اعضای جوانان به مقصدهای نزدیک درون شهری هدایت شده اند.
وی با اشاره به شور و اشتیاق فراوان در فضا های دوستدار کودک خاطرنشان کرد:جمعیت هلال احمر با تعریف فضاهای مخصوص دوستدار کودک سعی در القای آموزشهای امدادی در سفر به کودکان بوده که در این طرح هم بالغ بر 25 هزار کودک به چادرهای دوستدار کودک مراجعه کرده و اقدام به کشیدن نقاشی با موضوعات مرتبط با اهداف هلال احمر نموده اند و درنهایت جوایزی به رسم تشویق و تهییج به کودکان اهدا شده است.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان در ادامه به اقامه نماز اول وقت در خیمه های نمازهلال احمر اشاره کردو تصریح نمود: نزدیک به 6هزار و200نفر جهت اقامه نماز به خیمه های جوانان مراجعه کرده اند.
وی در پایان برپایی ایستگاه سلامت " تست فشار وقند خون" را از دیگر اقدامات جوانان دانست و عنوان کرد: بالغ بر 7 هزار و 600تن از خدمات اندازه گیری فشار و قند خون و توصیه های لازم برخوردار شده اند.