حمید ره انجام روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد چهار هزار و 690 نفر در برف و کولاک، 742 نفر در حوادث جاده ای، 345 نفر بر اثر سیل و آبگرفتگی، یکهزار و 104 نفر بر اثر طوفان، هفت نفر در کوهستان، یک نفر در حوادث شهری، یک نفر در مراکز صنعتی و کارگاهی دچار حادثه و سه هزار و 370 نفر نیز مراجعه حضوری داشتند.
وی، با اشاره به وقوع 191 مورد حادثه از 25 اسفند ماه سال 93 تا 14 فروردین ماه سال جاری اضافه کرد: 120 نفر از آسیب دیدگان این حوادث توسط امدادگران به مراکز درمانی منتقل و 68 نفر نیز بصورت سرپایی درمان شدند.
ره انجام ادامه داد: همچنین طی این مدت سه مورد عملیات اطفای حریق و 35 مورد عملیات رهاسازی نیز توسط امدادگران و نجاتگران هلال احمر استان صورت گرفت.
وی میانگین زمان حضور در صحنه عملیات حوادث جاده ای توسط امدادگران از اطلاع تا حضور در صحنه را طی این مدت شش دقیقه و 12 ثانیه ذکر کرد.
این مسوول با اشاره به میانگین زمانی چهار دقیقه و 51 ثانیه ای اطلاع رسانی حوادث جاده ای از زمان وقوع حادثه تا اطلاع به جمعیت هلال احمر یادآور شد: کاهش زمان اطلاع رسانی حوادث توسط مردم به امداد و نجات در کمتر از پنج دقیقه نشاندهنده ارتقای سطح فرهنگ عمومی و اعتماد به جمعیت هلال احمر است.
ره انجام خاطرنشان کرد: در این مدت 895 نفر به دلایل مختلفی مانند برف و کولاک، سیل و آبگرفتگی و طوفان توسط امدادگران استان در مساجد و پایگاه های هلال احمر اسکان داده شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین، مجموع کل تیم های عملیاتی اعزام شده در راستای طرح امداد و نجات نوروز را 335 تیم، نیروهای عملیاتی را 858 نفر و مجموع کل آمبولانس های اعزام شده را نیز 194 دستگاه ذکر کرد.
7388/ 6128
مدیرعامل هلال احمر قزوین: به 10 هزار حادثه دیده در ایام نوروز امدادرسانی کردیم
قزوین-ایرنا- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین از امدادرسانی به 10هزار و 260 نفر حادثه دیده در مناطق مختلف استان در ایام نوروز خبر داد.
صاحبخبر -