به گزارش رکنا، با وجود آنکه گمان میرود که در رأیگیریهای زودهنگام، بیشتر رأیدهندگان وابستگی فکری و حزبی به دموکراتها داشته باشند و دادههای انتخاباتی نیز این گمانه را تائید میکند - از میان بیش از ۶۳ میلیون متقاضی آراء پستی، ۴۷ درصد دموکرات و ۳۰ درصد جمهوریخواه بودهاند - با این وجود دادههای برخی ایالات کلیدی تصویری دیگر را ارائه میکند.
در تگزاس که دموکراتها امیدوارند این ایالت سرخ را به رنگ آبی درآورند، دادهها نشان میدهد که ۵۱ درصد رأیدهندگان وابسته به حزب جمهوریخواه و ۴۰ درصد آنان وابسته به حزب رقیب بودهاند.
در ایالت بهشدت رقابتی میشیگان نیز کفه ترازو با اختلاف ۲ درصد به نفع رأیدهندگان جمهوریخواه سنگینی میکند و رقبای آنان ۳۹ درصد رأیدهندگان زودهنگام را تشکیل میدهند.
در ایالت رقابتی اوهایو فاصله تعداد رأیدهندگان جمهوریخواه بیشتر شده و ۴۶ درصد در برابر ۴۱ درصد است. در ایالت ویسکانسین از مجموع برگههای رأی اخذ شده ۴۰ درصد به جمهوریخواهان و ۳۸ درصد به دموکراتها تعلق دارد. در ایالت آریزونا هر حزب توانسته ۳۶ درصد رأیدهندگان را به خود اختصاص دهد.
با توجه به اینکه گفته میشود که اغلب هواداران ترامپ تصمیم دارند تا در ۱۳ آبان به پای صندوقهای رأی بروند، رسانههای راستگرا از ترکیب کنونی آراء زودهنگام ابراز خوشوقتی کردهاند.
جیسون میلر از مشاوران رئیسجمهوری آمریکا در آستانه برگزاری آخرین مناظره دونالد ترامپ و جو بایدن، به شبکه فاکس نیوز گفت که نامزد جمهوریخواهان قصد دارد تا در این آخرین مناظره کمتر گفتههای رقیبش را قطع کرده و به وی فرصت بیشتری برای تبیین مواضعش و پاسخ به سؤالات دهد. پس از ابتلای ترامپ به بیماری کووید–۱۹، مناظره دوم که قرار بود به صورت جلسه پرسش و پاسخ برگزار شود، لغو شد و مناظره آتی پنجشنبه شب به وقت محلی (بامداد جمعه ۲ آبان) در نشویل ایالت تنسی برگزار خواهد شد.
در گرماگرم رقابتهای انتخاباتی، بگومگوی تیم ترامپ و فرماندار میشیگان کماکان ادامه دارد و ستاد نامزد جمهوریخواهان گرچن ویتمر را متهم کرده که تلویحاً از مخالفان ترامپ خواسته تا چهل و پنجمین رئیسجمهوری آمریکا را به قتل رسانند. اشاره هواداران ترامپ به نشان ۸۶۴۵ است که هنگام مصاحبه فرماندار میشیگان با شبکه ان بی سی روی میز او دیده میشد. حامیان ترامپ با استناد به فرهنگ لغات معتقدند که عدد ۸۶ کنایه از کشتن و ۴۵ نشانه ترامپ (چهل و پنجمین رئیسجمهوری آمریکا) است. سخنگوی فرماندار این برداشت را احمقانه توصیف کرد.
نامزد جمهوریخواهان در جریان سفر انتخاباتی دیروز به ایالت نوادا سری هم به یکی از کلیساهای لاسوگاس زد و در مراسم مذهبی آن شرکت کرد. ماسک نزدن و بیتوجهی بسیاری از حضار به توصیههای بهداشتی و اسکناسهای ۲۰ دلاری ترامپ از نکاتی بود که از چشم دوربینهای رسانهها دور نماند.
تارنمای یوروپ الکتس (EuropeElects) با گردآوری نظرسنجیهای انتخابات آمریکا در برخی از کشورهای اتحادیه اروپا خبر داد که اکثریت قریب به اتفاق مردم این اتحادیه (۱۷درصد-۸۳درصد) بایدن را به ترامپ ترجیح میدهند. از میان کشورهای بررسیشده، بایدن بیشترین حامی را در دانمارک (۹۳درصد) به خود اختصاص داده (در این مطلب، آماری از ایرلند (سرزمین آبا و اجدادی بایدن) ذکر نشده است) و بیشترین حامیان ترامپ هلندی (۳۱درصد) هستند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید: