شناسهٔ خبر: 43343520 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سلامت نیوز | لینک خبر

توصیه‌های تغذیه ای مصون ماندن از کرونا

صاحب‌خبر -

سلامت نیوز:معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر رعایت تغذیه مناسب و برای مصون ماندن از ابتلا به کرونا، تاکید کرد.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،حامد پورآرام، گفت: اگر ما نتوانیم نیازهای اساسی بدن را تامین کنیم، قطعاً سیستم ایمنی ما در مقابل کووید ۱۹ ضعیف خواهد شد.


وی افزود: ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن منجر به حمله پاتوژن ها به بدن شده و در نتیجه فرد را در مقابل بیماری کووید ۱۹ ضعیف می‌کند.
پورآرام ادامه داد: پاتوژن ها علاوه بر تضعیف بدن، باعث بروز سوءتغذیه فرد می‌شود.


وی با اشاره به عوارض سوءتغذیه که منجر به کاهش اشتها و تضعیف قوای جسمانی فرد، اظهار داشت: تغذیه مناسب قبل از ابتلا به کووید ۱۹، حین ابتلا و بعد از مبتلا شدن، از اهمیت بالایی برخوردار است.


پورآرام افزود: آنچه بعد از بحران کرونا در دنیا توصیه می‌شود، تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق مصرف کافی میوه و سبزیجات، غلات، حبوبات، آجیل بدون نمک، مصرف کافی پروتئین‌ها که شامل گوشت سفید می‌شود، مصرف لبنیات کم چرب و محدود نمودن و یا قطع مصرف گوشت قرمز است.


معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: رعایت تغذیه صحیح، خواب کافی و فعالیت بدنی، کلیدی‌ترین راه‌های کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن است.


وی افزود: بیش از ۸۵ درصد جامعه ما در اغلب موارد کمبود ویتامین D دارند. بهترین راه برای تأمین ویتامین D استفاده از نور مستقیم آفتاب است.

برچسب‌ها:

نظر شما