شناسهٔ خبر: 43307937 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

تحقیقات و پژوهش های پزشکی

حداقل دو سال دیگر باید ماسک بزنید!/ کروناویروس ۲۸ روز روی سطوح زنده می ماند

صاحب‌خبر -

برای کنترل کرونا با واکسن، روش های درمانی و پیشگیری چند سال زمان نیاز است و تاآن زمان مردم جهان باید دست کم به مدت دوسال زدن ماسک را بعنوان بخشی از زندگی عادی و روزمره خود بپذیرند.

به گزارش مشرق، صفحه توییتر دیلی میل آنلاین در رابطه مدت زمان استفاده از ماسک به علت کرونا (corona) نوشت:دکتر مارگاریتا دل وال ویروس شناس برجسته اسپانیایی خاطرنشان کرد برای کنترل کرونا با واکسن، روش های درمانی و پیشگیری چند سال زمان نیاز است و تاآن زمان مردم جهان باید حداقل به مدت دوسال زدن ماسک را بعنوان بخشی از زندگی عادی و روزانه خود بپذیرند.

اخبار جدید درباره کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی

پژوهشگران استرالیایی ادعا کردند؛ویروس کرونا ۲۸ روز روی سطوح زنده می ماند

بر اساس تحقیقی تازه ویروس کرونا تا ۲۸ روز روی سطح ها باقی می ماند. این درحالی است که تصور می شد عمر ویروس روی سطوح فولادی۶ روز است.

اخبار جدید درباره کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,تازه های پزشکی

به گزارش مهر به نقل از تلگراف، به گفته جمعی از پژوهشگران استرالیایی ویروس کرونا روی سطوح مختلف تا ۲۸ روز زنده می ماند.

آژانس علوم ملی این کشور تحقیقی انجام داده که نشان می دهد عمر ویروس مذکور طولانی تر از آنچه تصور می شد، است.

محققان بر اساس آزمایش های قبلی معتقد بودند ویروس SARS- CoV- ۲ به مدت ۲ تا ۳ روز روی شیشه و اسکناس زنده می ماند. همینطور عمر ویروس روی سطوح فولادی نیز ۶ روز تخمین زده می شد.

هرچند محققان استرالیایی دریافتند این ویروس قدرتمندتر است اما ماندگاری آن در دمای بالا کاهش می یابد. ویروس به صورت کلی هنگام حرف زدن یا سرفه منتقل میشود و به همین دلیل استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی امری حیاتی در جلوگیری از شیوع آن است.

کارشناسان به افراد سفارش می کنند دست های خود را به دفعات بشویند تا از انتقال ویروس از سطوح آلوده جلوگیری کنند.

هرچند پژوهشگران استرالیایی تحقیق خود را دقیق توصیف کرده اند اما پروفسور ران اکلز مدیر پیشین مرکز سرماخوردگی در دانشگاه کاردیف از آن انتقاد کرده است. او در این باره می گوید:مخاط موجود در سرفه و عطسه و دستان آلوده، سطوح را آلوده می کنند. در این تحقیق از مخاط انسانی به عنوان ابزار انتقال ویروس استفاده نشده است.

نظر شما