شناسهٔ خبر: 4330266 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

کارشناس هواشناسی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

رشد ابر در ارتفاعات تهران طی سه روز آینده/ بارش باران در شمال شرق کشور از اواخر امروز

نقشینه گفت: هوای تهران با رشد ابر در ارتفاعات در طی سه روز آینده خواهد بود به طوری که روز یکشنبه در ارتفاعات شاهد بارش خفیف و پراکنده خواهیم بود.

صاحب‌خبر -
رشد ابر در ارتفاعات تهران طی سه روز آینده/ بارش باران در شمال شرق کشور از اواخر امروز

سید امین حسین نقشینه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در خصوص شرایط جوی در کشور اظهار داشت: امروز سواحل شمال کشور با بارش‌های پراکنده روبه روست و انتظار می‌رود جمعه شب بارش خفیف در شمال شرق کشور رخ دهد.

وی تصریح کرد: فردا بعدازظهر برای شمال غرب و شمال شرق افزایش ابر و بارش‌های موقتی پیش‌بینی می‌شود هم چنین یکشنبه بارش‌های پراکنده در سواحل شمالی دامنه البرز و شمال کشور رخ خواهد داد.

نقشینه در خصوص وضعیت تهران گفت: در حقیقت هوای تهران با رشد ابر در ارتفاعات در طی سه روز آینده خواهد بود به طوری که یکشنبه در ارتفاعات شاهد بارش خفیف و پراکنده خواهیم بود در جنوب کشور نیز پدیده خاصی پیش‌بینی نمی‌شود.

وی تاکید کرد: خلیج فارس و دریای عمان امروز مواج است و یکشنبه تنها خلیج فارس مواج خواهد بود. 


انتهای پیام/

برچسب‌ها: