شناسهٔ خبر: 4283457 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیر کل روابط عمومی سازمان اوقاف خبر داد

توسعه گردشگری مذهبی در کشور

مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی برای گردشگری مذهبی در کشور وجود دارد، گفت: توسعه گردشگری مذهبی از برنامه‌های مهم سازمان اوقاف است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، حسن ربیعی صبح امروز در جریان بازدید از بقاع متبرکه این استان با اشاره به ویژگی‌های گیلان اظهار کرد: هر قطعه از گیلان سرسبز است و انسان از این همه سرسبزی و زیبایی لذت می‌برد.

وی وجود تعداد زیاد بقاع متبرکه در گیلان را از ویژگی‌های این استان و مهمان‌نوازی آن دانست و افزود: سادات در دوران بنی امیه و بنی‌عباس به این استان مهاجرت کردند و به دلیل مهمان‌نوازی مردم گیلان در آن ساکن شدند.

مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه از وجود حدود یک‌هزار بقعه و امامزاده در گیلان خبر داد و گفت: تعداد 933 بقعه در سامانه سازمان اوقاف ثبت شده است.

وی درباره برنامه‌های سازمان اوقاف برای نوروز جاری خاطرنشان کرد: سازمان اوقاف در ایام و مناسبت‌های مختلف برنامه‌های فرهنگی زیادی دارد و در نوروز نیز با طرح آرامش بهاری به استقبال این ایام رفت.

ربیعی با بیان اینکه طرح آرامش بهاری از 28 اسفند در بقاع کشور اجرایی شده و همچنان ادامه دارد، یادآور شد: 30 هزار نفر از خدام و هیئت‌امنای بقاع و اوقاف کشور برای خدمات‌رسانی به مردم در طرح آرامش بهاری همکاری دارند.

وی آماده شدن زیرساخت‌های بقاع متبرکه و امامزادگان برای پذیرایی بیشتر از زائران را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد و افزود: در کشور 5 هزار نفر روحانی برای پاسخ‌گویی به مسایل دینی در طرح آرامش بهاری امامزادگان و بقاع متبرکه کشور سازماندهی شدند.

این مسئول گردشگری مذهبی را از دیگر برنامه‌های سازمان اوقاف عنوان کرد و متذکر شد: ظرفیت‌های خوبی برای گردشگری مذهبی در کشور وجود دارد و سازمان در این راستا برنامه‌های خوبی دارد.

انتهای پیام/2300/ق20/ث3001

برچسب‌ها: