شناسهٔ خبر: 75559372 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

اعتبار ۶۵۰ میلیارد تومانی برای تقویت شهرک‌های صنعتی بوشهر

استاندار بوشهر بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی استان تأکید و از پیش‌بینی اعتباری بالغ بر ۶۵۰ میلیارد تومان برای توسعه این شهرک‌ها خبر داد.

صاحب‌خبر -

ارسلان زارع در نشست با رضا انصاری، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، بر ضرورت ایجاد، تقویت و توسعه زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی استان تأکید کرد.

وی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای در استان اظهار کرد: در راستای فعال‌سازی منطقه ویژه اقتصادی شمال استان، شهرک تخصصی زیست‌فناوری دریایی دلوار و تقویت سایر شهرک‌های صنعتی استان باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

استاندار بوشهر با اشاره به نقش شهرک‌های صنفی در رونق اصناف و بهبود زندگی و فضای شهری افزود: ایجاد شهرک‌های متمرکز صنفی برای اصناف مزایای زیادی را به دنبال خواهد داشت و فعالیت صنوف به‌صورت متمرکز باعث ایجاد خوشه‌سازی، برندینگ، هم‌افزایی و جذب سفارش‌های انبوه و حتی ارتقای میزان صادرات خواهد شد.

زارع برای ایجاد شهرک‌های صنفی در حریم برخی شهرها با همکاری دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط اعلام آمادگی کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر در روز سه‌شنبه ششم آبان، وی با ابراز امیدواری از تأمین اعتبارات لازم گفت: با پیش‌بینی اعتبار ملی و استانی بالغ بر ۶۵۰ میلیارد تومان، شرکت شهرک‌های صنعتی در حوزه‌های تقویت زیرساخت‌ها و سایر برنامه‌ها، زمینه توسعه و تقویت اشتغال و رونق تولید در راستای تحقق شعار سال را فراهم کند.

انتهای پیام