به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شرکت ارتباطات زیرساخت، تصاویر و اطلاعاتی در توییتر منتشر شد که براساس آن گفته میشد که بخشی از ترافیک درخواستی داخل کشور از گوگل، به جای این که به سمت سرورهای گوگل هدایت شود از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به سمت دیگری منحرف یا هایجک میشود که سجاد بنابی، نایب رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت این ادعا را تکذیب کرد.
وی گفت: کاربران متعددی در توییتر یک توییت و ادعا را دست به دست میکنند که مدعی است شرکت ارتباطات زیرساخت با تغییر مسیر برخی از درخواست صادره کاربران به گوگل، آنها را به سمت سرورهای دیگری هدایت میکرده است.
بنابی ادامه داد: این تکنیک که به اختصار BGP Hijacking نامیده میشود عبارت است از فرایندی غیرقانونی که طی آن گروهی از آدرسهای IP، با تغییر جدول مسیریابی اینترنت، تحت کنترل اشخاص ثالث قرار میگیرند. پیش از این یک بار نیز در سال 2018 ادعای BGP Hijacking این بار بر روی درخواستهای صادره نرمافزار تلگرام جهت تغییر مسیر آنها عنوان شده بود که مقامات دولتی هیچ گاه صحت و سقم آن را تایید نکردند.
نایب رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت بروز اشتباه در تنظیمات زیرساخت شبکه را اتفاق طبیعی میداند و اعلام میکند که Misconfiguration یا به نوعی ایراد در تنظیمات شبکه مشکلی است که در بزرگترین شرکتهای مخابراتی و اینترنتی دنیا هم اتفاق میافتد و سایتها نیز آن را اعلام میکنند.
به گفته بنابی اینکه یک Misconfiguration یا ایراد در تنظیمات در شبکه اتفاق افتاده درست است و تیم فنی ما باید با بررسی موضوع نسبت به پیشگیری از رخ دادن مجدد این اتفاق اقدام کند.
وی گفت: اشتباه ایجاد شده روی تنظیمات شبکه باعث از دست رفتن ترافیک اینترنت کشور نشده است.
وی خاطر نشان کرد: IP متعلق به گوگل برای چند ساعت در ارتباط Peering به صورت اشتباه advertise شده است. این اتفاق هم تاثیر ناچیزی روی شبکه داشته و با توجه این که این رنجها جزء پریفیکسهای پرکاربرد گوگل نبوده، باعث نشده ترافیک در جایی افت کند.
انتهای پیام/
نظر شما