شناسهٔ خبر: 42613605 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه بال گریل مرغ با سس نارگیل

در این مطلب دستورالعمل تهیه گریل بال با سس نارگیل آموزش داده شده است.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه گریل بال با سس نارگیل را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

روغن نارگیل ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
پیاز (خرد شده) ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
سیر (کوبیده شده) ۱ حبه (۵ گرم)
پیازچه (خرد شده) ۴ ساقه (۴۸ گرم)
تخم گشنیز و زیره سبز (پودر شده) ۲ قاشق سوپخوری از هر کدام (جمعاً ۱۲ گرم)
هل و میخک (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری از هر کدام (جمعاً ۶ گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
سویا سس ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
شیره نارگیل ۲/۱ پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
بال مرغ ۱۲۰۰ گرم
فلفل کبابی قرمز و ساقه پیازچه به تعداد لازم

طرز تهیه:

۱. در ظرفی مواد را با هم مخلوط کرده، بال‌ها را در این سس بخوابانید و به مدت (حداقل ۴ ساعت و حداکثر ۱۰ ساعت) در یخچال قرار دهید.

۲. گریل را روشن کنید و به ترتیب بال مرغ، فلفل کبابی قرمز و ساقه پیازچه را به سیخ بکشید و در سینی گریل بچینید و زیر گریل کباب کنید یا روی کباب پز بپزید.

منبع: کی آشپزه

نظر شما