شناسهٔ خبر: 4259667 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

340 هزار مسافر نوروزی وارد گچساران شدند

گچساران- ایرنا- فرماندار گچساران گفت: بیش از 340 هزار مسافر نوروزی از تعطیلات نوروزی تاکنون وارد این شهرستان شدند.

صاحب‌خبر -

عبدالرحیم رحیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از 28 اسفند 93تا امروز روزانه تعدادی مسافر نوروزی برای گذراندن تعطیلات به این شهرستان سفر کرده اند.

وی بیان کرد: از این تعداد مسافر نوروزی بیش از 140هزار نفر در شهرستان گچساران اقامت داشته اند.

رحیمی اظهار کرد: حرم مطهر بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع) با 67هزار زایر دارای بیشترین آمار مهمان نوروزی بوده است.

فرماندار گچساران افزود: گچساران با تشکیل ستاد تسهیلات نوروزی از ابتدای اسفند 93خود را آماده حضور چشمگیر مسافرانی کرده که این شهر را برای مسافرت انتخاب کرده اند.

وی عنوان کرد: در این ایام بیش از 12 هزار مسافر نوروزی از بناهای تاریخی به عنوان بخشی از پیشینه تاریخی و فرهنگی مردم بازدید کردند.

رحیمی ابراز داشت: پل خیری محمدخان، چهار طاقی خیرآباد و کوشک گودنگون از آثار تاریخی برجسته دوره ساسانی در شهرستان گچساران قابلیت تبدیل شدن به قطب فرهنگی را دارند.

وی تعداد آثار باستانی و تاریخی شناسایی شده و دارای شناسنامه گچساران را 376 مورد اعلام کرد و افزود: این شهرستان دارای بناهای تاریخی ارزشمندی بوده و همه ساله محل اسکان موقت مسافران پرشماری است.

شهرستان گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد در مسیر راه ارتباطی بنادر جنوبی کشور و کاروان های راهیان نور قرار دارد.

دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران در 150 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

2082/671