به گزارش ایرنا، مرتضی روزبه روز چهارشنبه در آیین معرفی سوغات قزوین که در مجتمع خدمات رفاهی آفتاب سمیر گستر واقع در بزرگراه قزوین-کرج برگزار شد، افزود: قزوین سوغاتی های زیادی از جمله شیرینی های سنتی دارد که نیاز به معرفی بیشتر دارند.
استاندار قزوین گفت: در اماکنی مانند رستوران ها و مجتمع های خدمات رفاهی این استان نباید شاهد آن باشیم که سوغات و محصولات استان های مختلف عرضه و به فروش برسد اما اثری از سوغاتی های قزوین نباشد.
روزبه با اشاره به اینکه خیلی از مردم بعضی از استان های کشور را با سوغات و محصولات آنها می شناسند، اظهار کرد: شناخته شدن سوغات استان ها در رشد گردشگری و اقتصادی آنها موثر است.
وی در ادامه از رستوران ها و مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی به عنوان یکی از بهترین مکان ها برای معرفی سوغات هر شهر و استان یاد کرد و گفت: باید با استفاده مناسب از ظرفیت چنین اماکنی به معرفی هرچه بیشتر سوغات قزوین بپردازیم.
روزبه از گردشگری به عنوان یکی از محورهای مهم توسعه و پیشرفت قزوین یاد کرد و گفت: با توجه به این موضوع معرفی هرچه بیشتر محصولات و سوغاتی های استان می تواند به ایجاد فرصت های شغلی جدید و رونق اقتصادی قزوین بیانجامد.
باقلوای سه رنگ، نان قندی،نان برنجی،پادرازی و نخودی از شیرینی های سنتی قزوین هستند که در کنار پسته، بادام، انگور و کشمش،گردو، فندوق و زغال اخته از جمله سوغاتی های مطرح این استان به شمار می روند.
3013/ 6128
استاندار: سوغات قزوین برای گردشگران ناشناخته است
قزوین-ایرنا- استاندار قزوین گفت: سوغات این استان از جمله شیرینی های سنتی آن هنوز برای هموطنان و گردشگران ناشناخته باقی مانده است.
صاحبخبر -