شناسهٔ خبر: 42379255 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فوت و فن طبخ فلافل؛ زیاد نخورید!

فلافل را در خانه هم می‌توانیم درست کنیم؛ فقط حواستان باشد زیاد نخورید وگرنه معده تان اذیت میشود.

صاحب‌خبر -

فلافل را در خانه هم می‌توانیم درست کنیم؛ فقط حواستان باشد زیاد نخورید وگرنه معده تان اذیت میشود.

مواد لازم:

  • نخود خام: یک فنجان
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • سیر تازه: ۵ حبه
  • فلفل قرمز خشک و آسیاب شده: یک و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۴/۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سفید: ۴/۱ قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ‌پودر: یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

 ۱. نخودها را از یک روز قبل بخیسانید. در طی این مدت چند بار آب نخودها را عوض و تازه کنید. نخودهای خیس خورده، پیاز، فلفل، جعفری، نمک، سیر و زیره را در میکسر بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا زمانی که تمام مواد خوب خرد شوند و حالت خمیری پیدا کند. مایه به دست آمده نباید زیاد شل باشد. ذرات مایه باید کمی درشت‌تر از ذرات شکر باشند.

۲. در مرحله بعد آرد نخودچی و بیکینگ پودر را روی مواد مخلوط شده بپاشید و هم بزنید. باید میزان آرد برنج به قدری باشد که وقتی می‌خواهید توپ‌های فلافل را درست کنید به دست‌تان نچسبند. برای چند ساعت مخلوط را درون یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.

۳. در یک ماهیتابه یا ظرف گود و عمیق روغن بریزید و اجازه بدهید روغن داغ شود. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست گرد کنید. توپ‌ها را داخل روغن داغ بریزید و اجازه دهید سرخ شوند. فلافل‌ها باید در روغن غوطه‌ور باشند. بعد از سرخ شدن آن‌ها را روی دستمال روغن‌گیر بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

نظر شما