شناسهٔ خبر: 41709738 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تقویت سیستم ایمنی بدن ،محافظت بیشتر در مقابل بیماری‌ها

مدیر دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشتی استان گفت: تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از راه‌های مهم محافظت بیشتر از بدن در مقابل بیماری‌ها به خصوص کرونا است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   نسرین علیزاده  گفت : با مصرف غذا‌های غنی از مواد مغذی و رفتار‌های سالم غذایی می‌توانید به خود و خانواده کمک کنید که سیستم ایمنی قویتری داشته باشید چرا که مواد مغذی در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش موثری داشته و در انواع غذا‌ها یافت می‌شود.

علیزاده بتا کاروتن را یکی از مواد مغذی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن دانست و گفت: این ماده مغذی در غذا‌های گیاهی مانند میوه‌ها و سبزی‌های زرد، قرمز، نارنجی و سبز تیره مانند اسفناج، هویج، انبه، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، کدو حلوایی، آلو، زرد آلو، خرمالو، گرمک و فلفل دلمه‌ای یافت می‌شود.

او همچنین در مورد مواد مغذی موثر، به غذا‌های سرشار از ویتامین C شامل مرکبات، انواع توت ها، خربزه، گوجه فرنگی، کیوی، فلفل، کلم بروکلی و انواع کلم و غذا‌های سرشار از ویتامین D که منبع اصلی آن نور خورشید است و در ماهی‌های چرب، زرده تخم مرغ، شیر و سایر مواد غذایی غنی شده با ویتامین D نیز یافت می‌شود، اشاره کرد.

بیشتر بخوانید 

علیزاده تاکید کرد: مصرف روی که در منابع حیوانی مانند گوشت، غذا‌های دریایی، شیر و لبنیات و در منابع گیاهی مانند جوانه گندم، حبوبات و آجیل وجود دارد برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.

او در ادامه به مصرف آهن که میزان جذب آن در منابع حیوانی مانند انواع گوشت بیشتر است، ولی در منابع گیاهی مانند حبوبات، انجیر، تخم شربتی، مغز‌ها و خشکبار، خرما، توت خشک و برگه‌های میوه مثل برگه زرد آلو نیز وجود دارد، توصیه کرد و افزود: برای افزایش میزان جذب آهن در منابع گیاهی بهتر است همراه با ویتامین C که به طور طبیعی در سبزی و میوه‌ها وجود دارد، مصرف شود.

علیزاده پروبیوتیک‌ها را یکی دیگر از مواد مغذی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن عنوان کرد و گفت: پروبیوتیک‌ها باکتری‌های خوبی هستند که سلامتی را تقویت می‌کنند و درحال حاضر محصولات حاوی پروبیوتیک مثل ماست، پنیر و دوغ در بازار موجود است.

او درخصوص منابع حاوی پروتئین نیز گفت: پروتئین‌ها را از دو منبع حیوانی مثل شیر، ماست، پنیر، تخم مرغ، گوشت، مرغ و غذا‌های دریایی و منبع گیاهی مانند آجیل، دانه‌ها و حبوبات می‌توان تامین کرد.

انتهای پیام/ه 

نظر شما