شناسهٔ خبر: 41646210 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

معاون امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور:

اراضی قله دماوند به نام وقف در سامانه کاداستر ثبت نشده است

سعادتیان گفت: یال جنوب شرقی قله دماوند به نام وقف در سامانه کاداستر سازمان ثبت اسناد تثبیت نشده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید صادق سعادتیان معاون امور املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تأکید دوباره مبنی بر اینکه اراضی قله دماوند وقف نشده است و پلاک ثبتی‌ای که این روز‌ها در مورد آن سخن گفته می‌شود در منطقه ملار و با فاصله دورتری از اراضی دماوند است، به تشکیل کارگروهی متشکل از اداره منابع طبیعی و ثبت اسناد مازندران و با دعوت از سازمان اوقاف به منظور رسیدگی به این موضوع خبر داد.

وی افزود: یال مربوط به منطقه یخ کر یا همان یال جنوب شرقی قله دماوند هم به نام وقف در سامانه کاداستر سازمان ثبت اسناد تثبیت نشده است.

معاون امور املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تصریح کرد: پیرو اقداماتی که برای املاک دولتی و تثبیت اراضی ملی در قله دماوند صورت گرفت، سازمان ثبت در تثبیت مالکیت اراضی دولتی با پلاک‌های ثبتی ۶۸ و ۶۹ مواجه شدند که در آن برای پلاک ۱۲۰ من محلی بذرافشان از اراضی ملار به عنوان وقف اقدام شده است.

سعادتیان از بررسی این موضوع در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید

انتهای پیام/