شناسهٔ خبر: 41497214 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه دلمه انجیر

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دلمه انجیر را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دلمه انجیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

۱۲ عدد انجیر خشک

۶ عدد خرما

نصف لیوان گردو درشت خرد شده

۱ ق چ پودر دارچین

نصف لیوان شیر نارگیل

طرز تهیه:

خرما و انجیر‌ها را داخل آب جوش ۱۰ دقیقه نگه دارید.

هسته خرما‌ها را جدا کرده و داخل غذایاز ریخته تا به حالت پوره در بیاد.

چوب انجیر هارا جدا کرده و با انگشت داخلش رو کمی باز کنید.

پوره خرما، دارچین، و گردو‌های درست خرد شده را با هم مخلوط کنید.

داخل هر انجیر یک قاشق  از مواد ریخته و لبه‌های انجیر را به داخل خم کنید.(ببندید)

داخل ظرفی که میخواید بپزید گذاشته و شیر را داخل ظرف بریزید.

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه بپزید.

منبع:fit_kitchen_rita

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دلمه انجیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

۱۲ عدد انجیر خشک

۶ عدد خرما

نصف لیوان گردو درشت خرد شده

۱ ق چ پودر دارچین

نصف لیوان شیر نارگیل

طرز تهیه:

خرما و انجیر‌ها را داخل آب جوش ۱۰ دقیقه نگه دارید.

هسته خرما‌ها را جدا کرده و داخل غذایاز ریخته تا به حالت پوره در بیاد.

چوب انجیر هارا جدا کرده و با انگشت داخلش رو کمی باز کنید.

پوره خرما، دارچین، و گردو‌های درست خرد شده را با هم مخلوط کنید.

داخل هر انجیر یک قاشق  از مواد ریخته و لبه‌های انجیر را به داخل خم کنید.(ببندید)

داخل ظرفی که میخواید بپزید گذاشته و شیر را داخل ظرف بریزید.

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه بپزید.

منبع:fit_kitchen_rita

نظر شما