شناسهٔ خبر: 41381734 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

پاندکیک گیلاس + دستور تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع کیک خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه یک نوع کیک خانگی آشنا کنیم .

مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
کره ذوب شده ۱۰۰ گرم
باترمیلک ۲۰۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ ق چ
آرد نول ۴۰۰ گرم
گیلاس بدون هسته ۱۰۰ گرم
بادام زمینی ۵۰ گرم

 

بیشتربخوانید

طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ‌ها و شکر را تا جایی با همزن بزنید که کاملا رنگش سفید شود سپس وانیل، باترمیلک و کره ذوب شده رو اضافه کنید و در هم مخلوط شدن بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر که با هم مخلوط و الک کردید به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند و نصف مواد را در قالب چرب شده لوف موردنظر ریخته روی آن گیلاس‌ها رو بریزد و بقیه مواد و در نهایت روی آن را بادام زمینی تست شده بدون نمک بریزید و در طبقه وسط فر ۱۸۵ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

باترمیلک
۱ پیمانه شیر را به همراه یک قاشق سوپخوری سرکه سفید یا آبلیمو مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار بدید تا شیر بریده بریده شود سپس استفاده کنید.

منبع: دسر آنلاین

انتهای پیام/

نظر شما