شناسهٔ خبر: 41371215 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه دسر آلبالو

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر آلبالو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر آلبالو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

یک لیوان کاملا فشرده آلبالوی رسمی (طبیعی) بدون هسته و یک سوم لیوان آب که روی هسته‌ها ریخته بودم تا رنگشو پس بدن و دو قاشق غذاخوری شکر رو میکس میکنیم.

حالا یک ق غ سر پر نشاسته ذرت و یک ق غ آرد و شش ق غ شکر و کمی وانیل رو توی ظرف میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم.

دو لیوان شیر بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.

وقتی غلیظ شد پوره آلبالو رو بهش اضافه کرده و یکی دو دقیقه هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.

حالا صدگرم خامه صبحانه رو هم میزنیم و بهش اضافه میکنیم و بعدش توی ظرف سرو میریزیم و میذاریم خنک بشه.

نوش جان.

منبع: ashpazie emrozi

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر آلبالو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

یک لیوان کاملا فشرده آلبالوی رسمی (طبیعی) بدون هسته و یک سوم لیوان آب که روی هسته‌ها ریخته بودم تا رنگشو پس بدن و دو قاشق غذاخوری شکر رو میکس میکنیم.

حالا یک ق غ سر پر نشاسته ذرت و یک ق غ آرد و شش ق غ شکر و کمی وانیل رو توی ظرف میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم.

دو لیوان شیر بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.

وقتی غلیظ شد پوره آلبالو رو بهش اضافه کرده و یکی دو دقیقه هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.

حالا صدگرم خامه صبحانه رو هم میزنیم و بهش اضافه میکنیم و بعدش توی ظرف سرو میریزیم و میذاریم خنک بشه.

نوش جان.

منبع: ashpazie emrozi

نظر شما