در ادامه طرز تهیه مارمالاد آلبالو را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
آلبالو -۲ کیلوگرم
وانیل شکری - نصف قاشق چایخوری
ژلاتین -۴ تا ۵ ورق (معادل ۸ تا ۱۰ گرم)
شکر -۷ پیمانه (۲۵۰۰ گرم)
۱- آلبالوها را تمیز و دم و برگهای آن را جدا کنید و بعد از شستن، هسته وسط آن را در بیاورید.
۲- آلبالوها را در یک قابلمه لعابی بریزید و شکر را لابه لای آن بپاشید و به مدت ۸ ساعت در یخچال نگه دارید تا شکر در آلبالوها حل شود و آب بیندازد.۳- بعد از ۸ ساعت آب آلبالوها را جدا کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
۴- بعد از اینکه در اثر حرارت آب آلبالوها نصف شد، آن را به آلبالوها اضافه کنید و ظرف آلبالوها را هم روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک ربع بجوشد.
۵- سپس آن را از روی حرارت بردارید و بعد از کمی خنک شدن در دستگاه مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.۶- سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
۷- در این فاصله ژلاتین را ۲ دقیقه در آب سرد خیس کنید و بعد از آب بیرون بیاورید و با وانیل به آلبالوها اضافه کنید.
۸- بعد از یک دقیقه اضافه کردن ژلاتین، مارمالاد آلبالو را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد در شیشههای تمیز و خشک بریزید.
وانیل شکری - نصف قاشق چایخوری
ژلاتین -۴ تا ۵ ورق (معادل ۸ تا ۱۰ گرم)
شکر -۷ پیمانه (۲۵۰۰ گرم)
۱- آلبالوها را تمیز و دم و برگهای آن را جدا کنید و بعد از شستن، هسته وسط آن را در بیاورید.
۲- آلبالوها را در یک قابلمه لعابی بریزید و شکر را لابه لای آن بپاشید و به مدت ۸ ساعت در یخچال نگه دارید تا شکر در آلبالوها حل شود و آب بیندازد.۳- بعد از ۸ ساعت آب آلبالوها را جدا کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
۴- بعد از اینکه در اثر حرارت آب آلبالوها نصف شد، آن را به آلبالوها اضافه کنید و ظرف آلبالوها را هم روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک ربع بجوشد.
۵- سپس آن را از روی حرارت بردارید و بعد از کمی خنک شدن در دستگاه مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.۶- سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
۷- در این فاصله ژلاتین را ۲ دقیقه در آب سرد خیس کنید و بعد از آب بیرون بیاورید و با وانیل به آلبالوها اضافه کنید.
۸- بعد از یک دقیقه اضافه کردن ژلاتین، مارمالاد آلبالو را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد در شیشههای تمیز و خشک بریزید.
منبع: خراسان
در ادامه طرز تهیه مارمالاد آلبالو را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
آلبالو -۲ کیلوگرم
وانیل شکری - نصف قاشق چایخوری
ژلاتین -۴ تا ۵ ورق (معادل ۸ تا ۱۰ گرم)
شکر -۷ پیمانه (۲۵۰۰ گرم)
۱- آلبالوها را تمیز و دم و برگهای آن را جدا کنید و بعد از شستن، هسته وسط آن را در بیاورید.
۲- آلبالوها را در یک قابلمه لعابی بریزید و شکر را لابه لای آن بپاشید و به مدت ۸ ساعت در یخچال نگه دارید تا شکر در آلبالوها حل شود و آب بیندازد.۳- بعد از ۸ ساعت آب آلبالوها را جدا کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
۴- بعد از اینکه در اثر حرارت آب آلبالوها نصف شد، آن را به آلبالوها اضافه کنید و ظرف آلبالوها را هم روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک ربع بجوشد.
۵- سپس آن را از روی حرارت بردارید و بعد از کمی خنک شدن در دستگاه مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.۶- سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
۷- در این فاصله ژلاتین را ۲ دقیقه در آب سرد خیس کنید و بعد از آب بیرون بیاورید و با وانیل به آلبالوها اضافه کنید.
۸- بعد از یک دقیقه اضافه کردن ژلاتین، مارمالاد آلبالو را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد در شیشههای تمیز و خشک بریزید.
وانیل شکری - نصف قاشق چایخوری
ژلاتین -۴ تا ۵ ورق (معادل ۸ تا ۱۰ گرم)
شکر -۷ پیمانه (۲۵۰۰ گرم)
۱- آلبالوها را تمیز و دم و برگهای آن را جدا کنید و بعد از شستن، هسته وسط آن را در بیاورید.
۲- آلبالوها را در یک قابلمه لعابی بریزید و شکر را لابه لای آن بپاشید و به مدت ۸ ساعت در یخچال نگه دارید تا شکر در آلبالوها حل شود و آب بیندازد.۳- بعد از ۸ ساعت آب آلبالوها را جدا کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
۴- بعد از اینکه در اثر حرارت آب آلبالوها نصف شد، آن را به آلبالوها اضافه کنید و ظرف آلبالوها را هم روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک ربع بجوشد.
۵- سپس آن را از روی حرارت بردارید و بعد از کمی خنک شدن در دستگاه مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.۶- سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
۷- در این فاصله ژلاتین را ۲ دقیقه در آب سرد خیس کنید و بعد از آب بیرون بیاورید و با وانیل به آلبالوها اضافه کنید.
۸- بعد از یک دقیقه اضافه کردن ژلاتین، مارمالاد آلبالو را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد در شیشههای تمیز و خشک بریزید.
منبع: خراسان
∎
نظر شما