شناسهٔ خبر: 4130247 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

حضور بیش از ۱۰۰ مبلغ اعزامی از قم در طرح آرامش بهاری سیستان و بلوچستان

گروه اجتماعی: مدیرکل اداره اوقاف سیستان و بلوچستان گفت: به‌منظور اجرای طرح «آرامش بهاری در سایه یاس نبوی» طی ایام تعطیلات نوروزی، ۱۰۸ مبلغ از شهرستان قم به سیستان و بلوچستان اعزام می‌شوند.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل تدینی، مدیرکل اداره اوقاف وامور خیریه سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(‌ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: به‌منظور اجرای طرح «آرامش بهاری در سایه یاس نبوی» طی ایام تعطیلات نوروزی، 108 مبلغ از شهرستان قم به سیستان و بلوچستان اعزام می‌شوند.
مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان بیان کرد: طرح «‌‌آرامش بهاری در سایه یاس نبوی» از 28 اسفندماه تا 15 فروردین 94 در 9 بقعه متبرکه و مسجد بین‌راهی استان سیستان و بلوچستان به اجرا در خواهد آمد.
وی تصریح کرد: مبلغان اعزامی با حضور در بقاع متبرکه، مساجد، خیمه‌های معرفت و ایستگاه‌های «‌همه واقف باشیم» علاوه بر پاسخگویی به سؤالات مسافران نوروزی و برپایی نماز جماعت، در اجرای طرح آرمش بهاری همیار و همکار اوقاف هستند.
تدینی در پایان اظهار کرد: در اجرای برنامه‌های نوروزی باید سعی کنیم حرمت ایام شهادت دخت نبی مکرم اسلام(ص) نیز در نظر گرفته شود، گرچه همه ایرانی‌ها از عاشقان اهل بیت(ع) هستند و ارادت خود به این خاندان را به اثبات رسانده‌اند.