شناسهٔ خبر: 4143880 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه مبارکه اجرا می شود

مبارکه، اصفهان- ایرنا- رییس اداره اوقاف و امور خیریه مبارکه از اجرای طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا علی مبشری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: طرح آرامش بهاری از 28 اسفند ماه تا 15 فروردین ماه اجرا می شود.

وی با بیان اینکه طرح آرامش بهاری در آستان هشت امامزاده برگزار خواهد شد، اضافه کرد: این طرح در سه بقعه مبارکه به صورت ویژه اجرا می شود.

مبشری با اشاره به اینکه در قالب طرح آرامش بهاری برنامه های متعددی اجرا می شود، تصریح کرد: یکی از این برنامه ها برگزاری مراسم تحویل سال نوست.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان مبارکه با تاکید بر اینکه امسال نیز مطابق سنوات گذشته در این طرح غرفه های خیمه معرفت دایر خواهد شد، تصریح کرد: غرفه قرآن بخوان جایزه بگیر، غرفه مشاوره کودک و نوجوان، غرفه مشاوره وقف، پاسخگویی به مسائل شرعی و غرفه کتابخوانی از جمله غرفه هایی است که در قالب طرح خیمه معرفت دایر می شود.

وی همچنین با اشاره به برنامه های اداره اوقاف در ایام دهه فاطمیه و عید نوروز اظهار کرد: برنامه های شاخص اوقاف و امور خیریه در ایام عید نوروز و همزمان با فاطمیه دوم اجرامی شود.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان مبارکه همچنین با اشاره به برنامه های اجرایی اوقاف در قالب طرح سوگواره یاس نبوی بیان کرد: برپایی خیمه های معرفت، ارائه خدمات مشاوره و پاسخگویی به سئوالات مراجعان و زائران و همچنین قرائت خطبه فدکیه از جمله برنامه های جانبی این سوگواره است.

رییس اداره اوقاف شهرستان مبارکه با تاکید بر لزوم توجه به اجرای برنامه های فرهنگی در بقاع متبرکه افزود: در بقاع شاخص برنامه هایی از جمله مراسم تحویل سال نو، برنامه سخنرانی در طول طرح، برنامه های ادعیه و مناجات در طول طرح، ایستگاه صلواتی، دفتر مشاوره و پاسخگویی، نمایشگاه عرضه محصولات فرهنگی، نمایشگاه سلسله مباحث، غرفه عفاف و حجاب با حضور مبلغان بومی و مبلغ اعزامی از قم برگزار خواهد شد.

شهرستان مبارکه با 143 هزار نفر جمعیت در 45 کیلومتری جنوب غربی اصفهان قرار دارد.

7150/پ / 6022