شناسهٔ خبر: 41273486 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه چیکن پارمزان، شام خوشمزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه چیکن پارمزان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیکن پارمزان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سینه مرغ ۲ تا ۳ عدد

کره ۲ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری ۱ پیمانه

سیر ۲ حبه

پیاز ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

پارمزان رنده شده ۱ پیمانه

ریحان مقداری

طرز تهیه:

هر سینه مرغ را به ۲ قسمت برش بزنید تا چهار لایه نازک مرغ آماده شود.

آرد سوخاری، پنیر پارمزان رنده شده، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود.

چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سینه‌های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود.

سینه‌های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند، سپس کنار بگذارید. کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب، مقداری ریحان خرد شده، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه‌های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید. روی هر برش مرغ یک قاشق از سس بمالید و در صورت تمایل یک ورقه پنیر موزارلای تازه قرار دهید. سپس ظرف را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود. البته می‌تونید از گاز، ماکروفر، سولاردام یا توستر هم استفاده کنید .

نکته:

این غذای ایتالیایی با پاستا سرو می‌شود، اما شما می‌توانید آن را با نان، پوره سیب زمینی، سیب زمینی سرخ شده و … نیز سرو کنید.

منبع:ashpazi_khebreha

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیکن پارمزان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سینه مرغ ۲ تا ۳ عدد

کره ۲ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری ۱ پیمانه

سیر ۲ حبه

پیاز ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

پارمزان رنده شده ۱ پیمانه

ریحان مقداری

طرز تهیه:

هر سینه مرغ را به ۲ قسمت برش بزنید تا چهار لایه نازک مرغ آماده شود.

آرد سوخاری، پنیر پارمزان رنده شده، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود.

چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سینه‌های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود.

سینه‌های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند، سپس کنار بگذارید. کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب، مقداری ریحان خرد شده، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه‌های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید. روی هر برش مرغ یک قاشق از سس بمالید و در صورت تمایل یک ورقه پنیر موزارلای تازه قرار دهید. سپس ظرف را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود. البته می‌تونید از گاز، ماکروفر، سولاردام یا توستر هم استفاده کنید .

نکته:

این غذای ایتالیایی با پاستا سرو می‌شود، اما شما می‌توانید آن را با نان، پوره سیب زمینی، سیب زمینی سرخ شده و … نیز سرو کنید.

منبع:ashpazi_khebreha

نظر شما