شناسهٔ خبر: 41523296 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه چیکن لقمه پنیری

در این مطلب قصد داریم روش تهیه چیکن لقمه پنیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیکن لقمه پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

 چیکن لقمه پنیری

مواد لازم:

فیله مرغ: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: دو ق چ
پودر سوخاری: یک پیمانه
پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
تخم مرغ (کمی زده شده): ۲ عدد

طرز تهیه:

۱. فیله‌های مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید، روی آن‌ها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. پودر سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.

۲. تکه‌های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.

۳. آن‌ها را حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید و هر از گاهی آن‌ها را برگردانید تا طلایی و برشته شوند.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیکن لقمه پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

 چیکن لقمه پنیری

مواد لازم:

فیله مرغ: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: دو ق چ
پودر سوخاری: یک پیمانه
پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
تخم مرغ (کمی زده شده): ۲ عدد

طرز تهیه:

۱. فیله‌های مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید، روی آن‌ها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. پودر سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.

۲. تکه‌های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.

۳. آن‌ها را حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید و هر از گاهی آن‌ها را برگردانید تا طلایی و برشته شوند.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی

نظر شما