شناسهٔ خبر: 41194873 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

۱۷ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز کرونایی/ ۳۷ درصد مردم پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه ۱۷ شهرستان استان به لحاظ ابتلا به کرونا در وضعیت قرمز قرار دارند، گفت: اکنون رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم به ۳۷ درصد کاهش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حسن جعفری بعد از ظهر امروز در نشست خبری ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای استان خراسان رضوی اظهار کرد: از اواخر خردادماه و اوایل تیرماه روند ابتلا به کرونا در مشهد و خراسان رضوی صعودی شد و همچنان این وضعیت ادامه دارد،  اگر شرایط حادتر شود مجبور به اعمال محدودیت‌های بیشتری خواهیم شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۷ شهرستان این استان که مشهد نیز در زمره آن‌هاست به لحاظ ابتلا به کرونا در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: چهار شهرستان این استان در وضعیت سفید، سه شهرستان در وضعیت نارنجی و هشت شهرستان به لحاظ ابتلا به کرونا در وضعیت زرد هستند.

وی خاطرنشان کرد: موج نخست شیوع کرونا در خراسان رضوی با اتخاذ تدابیر درست و منطقی، تلاش و هماهنگی تمامی مسؤولان و دست‌اندرکاران و همچنین زحمات شبانه‌روزی کادر درمانی به‌خوبی مدیریت شد و این بیماری فروکش کرد.

جعفری گفت: از اواخر خردادماه و اوایل تیرماه اما روند ابتلا به کرونا در مشهد و خراسان رضوی صعودی شد و همچنان این وضعیت ادامه دارد و  اگر شرایط حادتر شود، مجبور به اعمال محدودیت‌های بیشتری خواهیم شد.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم به ۳۷ درصد کاهش یافته است

جانشین ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای خراسان رضوی با اشاره به اینکه در مرحله نخست شیوع کرونا ۹۱ درصد مردم خراسان رضوی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند، عنوان کرد: اما اکنون رعایت این پروتکل‌ها از سوی مردم به ۳۷ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: مقابله با کرونا اکنون یک آزمون است و انتظار داریم همه مسوولان و مردم  از این آزمون خطرناک با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی و زدن ماسک قبول شده و سربلند بیرون آیند.

همزیستی با کرونا راهبرد اصلی ستاد کرونا در خراسان رضوی است

جعفری گفت: تصمیمات ستاد مبارزه با کرونای این استان چند وجهی است و راهبرد آن زندگی و همزیستی با ویروس کرونا است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی افزود: در تصمیم‌گیری ستاد استانی کرونا همه مباحث و تبعات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کرونا مدنظر قرار می‌گیرد چرا که پایان ویروس کرونا مشخص نیست.

وی اضافه کرد: سازگار کردن فعالیت‌ها و برنامه‌های زندگی روزمره همراه با این ویروس از طریق محدودیت‌های اعمال شده و رعایت پروتکل‌های بهداشتی دنبال می‌شود چرا که نه می‌توان این ویروس خطرناک را نادیده گرفت و نه می‌توان فعالیت‌های روزمره را تعطیل کرد.

جعفری گفت: ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونای خراسان رضوی در آخرین جلسه خود منطبق با سیاست‌های ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در کشور تصمیماتی را اتخاذ کرده که رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک در مجموعه‌های تجاری، اتوبوس‌ها، قطار شهری و تمامی اماکن عمومی، ممنوع بودن برگزاری مراسم جشن و ترحیم در تالارها و منازل، استفاده از ماسک در تمامی ادارات دولتی و غیردولتی، جلوگیری از ورود و عدم ارائه خدمات به مراجعانی که ماسک ندارند و برگزاری آموزش‌ها و امتحانات به صورت مجازی جزو مهم‌ترین محدودیت‌های تصویب شده در ستاد مزبور است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی افزود: تاکنون ۱۰۳ پروتکل بهداشتی از سوی ستاد استانی کرونا برای ادارات، مشاغل مختلف و سایر بخش‌های دخیل  ابلاغ شده است و نظارت بر اجرای این  پروتکل‌ها و محدودیت‌های مذکور از طریق کمیته نظارتی تشکیل شده در ذیل ستاد استانی مقابله با کرونا به‌طور جدی دنبال می‌شود.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

نظر شما