شناسهٔ خبر: 41150483 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه سالاد کرفس و توفو

سالاد کرفس و توفو یک غذای گیاهی سریع و فوری است. این سالاد یک شام کامل برای افرادی است که قصد رژیم گرفتن یا گیاهخواری دارند.

صاحب‌خبر -

سالاد کرفس و توفو با استفاده از گردو، کنجد، پنیر توفو، ذرت شیرین، کنجد له شده و کرفس خرد شده تهیه می شود.این سالاد را می توان به عنوان یک پیش غذای چینی امتحان کرد.

مواد لازم

گردو خرد شده: نصف فنجان
کشمش پلویی ریز: یک سوم فنجان
ذرت شیری و دون شده: نصف فنجان
کرفس نگینی ریز: یک فنجان
پنیر توفو: نصف فنجان
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
لیمو تازه: سه عدد
نمک: به میزان دلخواه
فلفل: به میزان دلخواه
کنجد خیس شده و آسیاب شده: سه قاشق غذا خوری
 

مراحل پخت

 
مرحله ۱
پنیر توفو را نگینی متوسط خرد کنید.

مرحله ۲
مغز کرفس تازه را نگینی ریز خرد کنید.

مرحله ۳
کشمش ریز پلویی را شسته و در آبکش بریزید.

مرحله ۴
گردو را ریز نگینی کنید.

مرحله ۵
اکنون همه مواد را با ذرت و همراه کنجد له شده داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید.

مرحله ۶
آب لیموی تازه و نمک و فلفل و سس مایونز آن را به اندازه تمایل اضافه کنید.

مرحله ۷
ظرف را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید حداقل دو ساعت بماند تا همه مزه‌ها با هم یکی شوند.

مرحله ۸
سپس ظرف را از یخچال خارج کرده و سالاد را تزیین کنید.

مرحله ۹
دور سالاد را با سبزیجات دلخواه و کنجد و ذرت تزیین کنید؛ و آن را سرو کنید.

 

منبع: غذالند

سالاد کرفس و توفو با استفاده از گردو، کنجد، پنیر توفو، ذرت شیرین، کنجد له شده و کرفس خرد شده تهیه می شود.این سالاد را می توان به عنوان یک پیش غذای چینی امتحان کرد.

مواد لازم

گردو خرد شده: نصف فنجان
کشمش پلویی ریز: یک سوم فنجان
ذرت شیری و دون شده: نصف فنجان
کرفس نگینی ریز: یک فنجان
پنیر توفو: نصف فنجان
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
لیمو تازه: سه عدد
نمک: به میزان دلخواه
فلفل: به میزان دلخواه
کنجد خیس شده و آسیاب شده: سه قاشق غذا خوری
 

مراحل پخت

 
مرحله ۱
پنیر توفو را نگینی متوسط خرد کنید.

مرحله ۲
مغز کرفس تازه را نگینی ریز خرد کنید.

مرحله ۳
کشمش ریز پلویی را شسته و در آبکش بریزید.

مرحله ۴
گردو را ریز نگینی کنید.

مرحله ۵
اکنون همه مواد را با ذرت و همراه کنجد له شده داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید.

مرحله ۶
آب لیموی تازه و نمک و فلفل و سس مایونز آن را به اندازه تمایل اضافه کنید.

مرحله ۷
ظرف را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید حداقل دو ساعت بماند تا همه مزه‌ها با هم یکی شوند.

مرحله ۸
سپس ظرف را از یخچال خارج کرده و سالاد را تزیین کنید.

مرحله ۹
دور سالاد را با سبزیجات دلخواه و کنجد و ذرت تزیین کنید؛ و آن را سرو کنید.

 

منبع: غذالند

نظر شما