شناسهٔ خبر: 40950182 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

منابع عبری خبر دادند:

عقب نشینی اسرائیل از طرح الحاق کرانه باختری/ ارائه طرح کوچک شده به طرف فلسطینی

در طرح جدید الحاق فقط دو تا سه تجمع شهرک نشینی که نام آنها اعلام نشده اما احتمالا «گوش عتصیون» و «معاله آدومیم» هستند گنجانده شده و خبری از مناطق گسترده دره اردن در آن نیست.

صاحب‌خبر -


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری قدس (قدسنا)، کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز گزارش داد: «بنیامین نتانیاهو» طرحی را به تازگی به تشکیلات خودگردان فلسطین ارائه کرده که کوچک شده طرح الحاق قبلی محسوب می شود و در آن دره اردن از شمول این طرح خارج شده است.


بنابراین گزارش، در طرح جدید الحاق فقط دو تا سه تجمع شهرک نشینی که نام آنها اعلام نشده اما احتمالا «گوش عتصیون» و «معاله آدومیم» هستند گنجانده شده و خبری از مناطق گسترده دره اردن در آن نیست.


براین اساس، مفاد طرح جدید اخیرا در سفر «یوسی کوهن» رئیس موساد به امان به اطلاع «عبدالله دوم» پادشاه اردن نیز رسیده است.


در همین رابطه ، «گابی اشکنازی» وزیرخارجه رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه گفته بود: اسرائیل در طرح الحاق منطقه دره اردن را وارد نمی کند و این منطقه به وضعیت قبلی خود باقی می ماند.


یک منبع آگاه نیز در گفتگو با کانال 12 گفت: طرح الحاق جدید بسیار کمتر از آن چیزی است که راستگرایان (به رهبری نتانیاهو) به دنبال آن بودند. 


یک مقام آمریکایی نیز اخیرا در گفتگو با رویترز گفته بود که طرحی جدید را به جای طرح الحاق در نظر داریم که در آن به جای 30 درصد از اراضی کرانه باختری، الحاق برخی شهرک های نزدیک قدس پیشنهاد شده است.


از طرف دیگر، مذاکرات دو روزه در کاخ سفید با حضور مقامات ارشد آمریکایی بدون اتخاذ تصمیم درباره طرح الحاق کرانه باختری پایان یافت، منابع عبری عدم تصمیم گیری در این باره را بدین معنا دانستند که کاخ سفید چراغ سبز را به نتانیاهو برای اجرای طرحش را نداده است. در همین راستا امروز قرار است فرستاده آمریکا به خاورمیانه وارد اراضی اشغالی شده و مقامات صهیونیست دیدار و گفتگو کند.
 

به گزارش قدسنا، طرح الحاق کرانه باختری از سوی نتانیاهو قرار بود در روز یکم جولای (یازدهم تیرماه) اجرایی شود و براساس آن 30 درصد از کرانه باختری (دره اردن به همراه مناطق شامل شهرک های صهیونیست نشین) به اراضی اشغالی الحاق گردد. این منطقه که از مرزهای شمالی کرانه باختری با اردن آغاز شده و تا کرانه های بحر المیت امتداد دارد، منطقه ای بسیار مهم و راهبردی محسوب می شود و دارای منابع آبی، زمین های کشاورزی، اماکن حساس امنیتی و نظامی است.
 
همچنین در این مناطق هم اکنون 65000 فلسطینی زندگی می کنند. در صورتی اجرایی شدن این طرح شهر تاریخی اریحا با 2.7 میلیون جمعیت فلسطینی به طور کامل ایزوله می شود و از لحاظ جغرافیایی ارتباطی با مناطق فلسطینی نخواهد داشت. همچنین قدس شریف نیز در صورت اجرایی شدن طرح الحاق با توجه به قرار گرفتن شهرکهای صهیونیست نشین در اطراف آن به طور تقریبا کامل از مناطق فلسطینی جدا شده و محاصره خواهد شد.

 

انتهای پیام/م.ت/