شناسهٔ خبر: 40905091 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

بازگشت ۷۵ درصد منافع مالی دوره‌های سماد به اعضای هیات علمی

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به بازگشت ۷۵ درصد منافع مالی دوره‌های "سماد" به اعضای هیات علمی این دانشگاه، گفت: در این شیوه آموزش، افراد جای مدرک مهارت یاد می‌گیرند.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل ازایسنا،‌ دکتر سهراب پور در مراسمی که به مناسبت  یکسالگی سیستم سماد برگزار شد، ضمن بیان این مطلب سامانه سماد را یک نوآوری در حوزه آموزش و سیستمی بدیع خواند و گفت: این سامانه برنده جایزه نخست جشنواره شهید مطهری است که ایده آن از سوی دکتر سلیمانی مطرح و پیاده سازی شد.

وی ارائه آموزش‌های مفید و کارآمد را از مهم‌ترین اهداف این سامانه دانست و افزود: آموزش پاسخگو یعنی مهارت گرایی جای مدرک گرایی را بگیرد تا افراد بتوانند از دانش و سواد خود به صورت عملی استفاده کنند و آموزش‌ها تنها به صورت تئوری نباشد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه "علم باید نافع باشد" تاکید کرد: باید بتوانیم دوره‌های آموزشی را ارائه دهیم که در انتهای آن، افراد بتوانند به خوبی از آموزه‌های خود استفاده کنند.

دکتر سهراب پور، افزود: استراتژی‌های مختلفی در راه‌اندازی سیستم سماد ظهور و بروز داشته که از آن جمله می‌توان به حفظ شان، جایگاه و رتبه علمی اساتید هیات علمی دانشگاه اشاره کرد، به گونه‌ای که امکان برگزاری دوره ها در این سامانه انحصارا در اختیار اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود و حداقل ۷۵ درصد منافع مالی این دوره‌ها نیز به اعضای هیات علمی باز خواهد گشت.

وی آموزش و انتقال تجربیات را کالایی ذی‌قیمت خواند که باید به گونه‌ای مناسب و در بسته‌های آموزشی مفید به مخاطبان عرضه شود و یادآور شد: شاید تا کنون نتوانستیم "آموزش" را به خوبی ارزش‌گذاری کنیم. این در حالی است که اعضای هیات علمی ما ستاره‌های درخشانی هستند که اگر در کشور تحقیر شوند در واقع جایگاه دانشگاه تقلیل یافته است و ما موظفیم برای حفظ شان و ارزش علمی اساتید دانشگاه بیندیشیم و ارزش قائل شویم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: این معاونت با شعار "هر روز یک گام کوتاه اما رو به جلو" در نظر دارد تا به صورت پیوسته قدم‌های هر چند کوچکی را برای ارتقاء حوزه آموزش بردارد. در این مسیر نیز افراد مختلفی ما را همراهی می‌کنند که قدردان زحمات آنها هستیم.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ادامه دکتر فاطمه سلیمانی، رییس مرکز آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای و دبیر آموزش مداوم معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: افراد بسیاری برای پخته شدن این ایده و تدوین دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌ها و حتی زیر ساخت‌های IT و نرم‌افزاری آن زحمت کشیدند تا این ایده ظرف مدت کوتاهی به منصه ظهور برسد.

نظر شما