کتلت را در واقع می توان نوعی غذای سریع دانست که با مواد کم و در دسترس به راحتی می توان تهیه کرد.
.عدس سرشار از فیبر غذایی است که برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و دفع مواد زائد از آن بسیار مهم است. فیبر موجود در عدس که شامل فیبر غیر محلول نیز میشود، میتواند حرکت غذاها را در مجاری گوارشی بهبود ببخشد و عمل جذب مواد مغذی را نیز آسانتر کند.
مواد لازم
عدس پخته شده: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
ماست چکیده: ۱ پیمانه
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
آویشن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
ماست چکیده: ۱ پیمانه
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
آویشن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا عدس را که از قبل پخته ایم خوب له میکنیم.
مرحله ۲
زردچوبه، نمک، پودر سیر، آویشن و تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم.
مرحله ۳
سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
مرحله ۴
در این مرحله ماست را به مواد اضافه کرده و مجدد هم میزنیم.
مرحله ۵
روغن را داخل تابه ریخته و میگذاریم کمی داغ شود.
مرحله ۶
سپس کم کم مواد را به آن اضافه میکنیم. (می توانید تمامی مواد را یکجا اضافه کرده و سرخ کنید؛ و یا میتوانید از مواد قاشق قاشق داخل ماهی تابه ریخته و دانهای سرخ کنید). این مورد سلیقه ایست.
مرحله ۷
یک طرف کتلتها که سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
مرحله ۸
پس از پایان سرخ کردن و هنگام سرو شدن غذا آن را با گوجه و خیار شور تزیین کرده و نوش جان کنید.
ابتدا عدس را که از قبل پخته ایم خوب له میکنیم.
مرحله ۲
زردچوبه، نمک، پودر سیر، آویشن و تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم.
مرحله ۳
سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
مرحله ۴
در این مرحله ماست را به مواد اضافه کرده و مجدد هم میزنیم.
مرحله ۵
روغن را داخل تابه ریخته و میگذاریم کمی داغ شود.
مرحله ۶
سپس کم کم مواد را به آن اضافه میکنیم. (می توانید تمامی مواد را یکجا اضافه کرده و سرخ کنید؛ و یا میتوانید از مواد قاشق قاشق داخل ماهی تابه ریخته و دانهای سرخ کنید). این مورد سلیقه ایست.
مرحله ۷
یک طرف کتلتها که سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
مرحله ۸
پس از پایان سرخ کردن و هنگام سرو شدن غذا آن را با گوجه و خیار شور تزیین کرده و نوش جان کنید.
منبع: غذالند
کتلت را در واقع می توان نوعی غذای سریع دانست که با مواد کم و در دسترس به راحتی می توان تهیه کرد.
.عدس سرشار از فیبر غذایی است که برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و دفع مواد زائد از آن بسیار مهم است. فیبر موجود در عدس که شامل فیبر غیر محلول نیز میشود، میتواند حرکت غذاها را در مجاری گوارشی بهبود ببخشد و عمل جذب مواد مغذی را نیز آسانتر کند.
مواد لازم
عدس پخته شده: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
ماست چکیده: ۱ پیمانه
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
آویشن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
ماست چکیده: ۱ پیمانه
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
آویشن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا عدس را که از قبل پخته ایم خوب له میکنیم.
مرحله ۲
زردچوبه، نمک، پودر سیر، آویشن و تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم.
مرحله ۳
سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
مرحله ۴
در این مرحله ماست را به مواد اضافه کرده و مجدد هم میزنیم.
مرحله ۵
روغن را داخل تابه ریخته و میگذاریم کمی داغ شود.
مرحله ۶
سپس کم کم مواد را به آن اضافه میکنیم. (می توانید تمامی مواد را یکجا اضافه کرده و سرخ کنید؛ و یا میتوانید از مواد قاشق قاشق داخل ماهی تابه ریخته و دانهای سرخ کنید). این مورد سلیقه ایست.
مرحله ۷
یک طرف کتلتها که سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
مرحله ۸
پس از پایان سرخ کردن و هنگام سرو شدن غذا آن را با گوجه و خیار شور تزیین کرده و نوش جان کنید.
ابتدا عدس را که از قبل پخته ایم خوب له میکنیم.
مرحله ۲
زردچوبه، نمک، پودر سیر، آویشن و تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم.
مرحله ۳
سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
مرحله ۴
در این مرحله ماست را به مواد اضافه کرده و مجدد هم میزنیم.
مرحله ۵
روغن را داخل تابه ریخته و میگذاریم کمی داغ شود.
مرحله ۶
سپس کم کم مواد را به آن اضافه میکنیم. (می توانید تمامی مواد را یکجا اضافه کرده و سرخ کنید؛ و یا میتوانید از مواد قاشق قاشق داخل ماهی تابه ریخته و دانهای سرخ کنید). این مورد سلیقه ایست.
مرحله ۷
یک طرف کتلتها که سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
مرحله ۸
پس از پایان سرخ کردن و هنگام سرو شدن غذا آن را با گوجه و خیار شور تزیین کرده و نوش جان کنید.
منبع: غذالند
∎
نظر شما