شناسهٔ خبر: 40475404 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کوکو مرغ خوشمزه و متفاوت

در گزارش زیر طرز تهیه کوکو مرغ را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

صاحب‌خبر -

 کوکو مرغ یکی از کوکو‌های خوشمزه است که انواع مختلف دارد و همان طور که از اسمش مشخص است با مرغ تهیه می‌شود. این کوکو انواع مختلفی دارد و می‌توان مواد مختلفی را همچون قارچ و انواع سبزی‌های خشک را به آن اضافه نمود و طعم جدیدی به این غذا داد.

شما برای تهیه این غذا هم می‌توانیداز مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده کنید و هم از مرغ چرخ شده این بستگی به این دارد که آیا دوست دارید مرغ را زیر دندان هایتان احساس کنید یا خیر.

مواد لازم

ذرت پخته شده: ۱ پیمانه
مرغ پخته شده: ۲۰۰ گرم
هویج آب پز: ۲ عدد
گردو: ۶ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پودر سیر: ¼ قاشق چای خوری
زعفران آب کرده: ۱ قاشق غذا خوری

مراحل پخت

ابتدا سینه مرغ را پخته و ریش ریش می‌کنیم.

هویج و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد می‌کنیم.

گردو را نیز خرد می‌کنیم و همه این‌ها را به علاوه ذرت با هم مخلوط می‌کنیم.

سپس تخم مرغ را به مواد اضافه می‌کنیم

نمک، فلفل، پودر سیر و آرد را در آن می‌ریزیم.

تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا یک مایع یکدست به وجود آید.

در آخر آن را مانند بقیه کوکو‌ها در تابه سرخ می‌کنیم.

 

منبع: غذالند

 کوکو مرغ یکی از کوکو‌های خوشمزه است که انواع مختلف دارد و همان طور که از اسمش مشخص است با مرغ تهیه می‌شود. این کوکو انواع مختلفی دارد و می‌توان مواد مختلفی را همچون قارچ و انواع سبزی‌های خشک را به آن اضافه نمود و طعم جدیدی به این غذا داد.

شما برای تهیه این غذا هم می‌توانیداز مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده کنید و هم از مرغ چرخ شده این بستگی به این دارد که آیا دوست دارید مرغ را زیر دندان هایتان احساس کنید یا خیر.

مواد لازم

ذرت پخته شده: ۱ پیمانه
مرغ پخته شده: ۲۰۰ گرم
هویج آب پز: ۲ عدد
گردو: ۶ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پودر سیر: ¼ قاشق چای خوری
زعفران آب کرده: ۱ قاشق غذا خوری

مراحل پخت

ابتدا سینه مرغ را پخته و ریش ریش می‌کنیم.

هویج و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد می‌کنیم.

گردو را نیز خرد می‌کنیم و همه این‌ها را به علاوه ذرت با هم مخلوط می‌کنیم.

سپس تخم مرغ را به مواد اضافه می‌کنیم

نمک، فلفل، پودر سیر و آرد را در آن می‌ریزیم.

تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا یک مایع یکدست به وجود آید.

در آخر آن را مانند بقیه کوکو‌ها در تابه سرخ می‌کنیم.

 

منبع: غذالند

نظر شما