شناسهٔ خبر: 40350444 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کوکو تره فرنگی، غذای مناسب مادران باردار

کوکو تره فرنگی یک وعده غذایی کامل و سالم و سرشار از کربوهیدرات، پروتئین و ویتامین B6، فیبر، کلسیم و آهن است.

صاحب‌خبر -

سبزی تره فرنگی، که از مواد اصلی کوکو تره فرنگی است، همانند قرص مولتی ویتامین عمل میکند و همچنین منبع غنی از کلسیم است که برای رشد استخوان های جنین، پیشگیری از بدخلقی، بی خوابی، درد کمر و پا بسیار تاثیر گذار است. 

مواد لازم:

سیب زمینی: ۱ کیلو
تره فرنگی: ۴ عدد
مارگارین (کره گیاهی): ۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک دریایی: ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
 

مراحل پخت:

 
مرحله ۱
ابتدا سیب زمینی‌ها را آب پز کنید و با مارگارین مخلوط کنید تا بصورت پوره‌ای نرم و یک دست درآید.

 مرحله ۲
تره فرنگی‌ها را نیز آب پز کنید و به همراه نمک و فلفل و تخم مرغ به مواد درون کاسه اضافه کنید و با دست بخوبی ورز دهید.

 مرحله ۳
خمیر به دست آمده را به ۸ قسمت تقسیم کنید و به شکل دلخواه دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید.

 مرحله ۴
ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و کمی روغن را به درون آن اضافه کنید و اجازه دهید روغن داغ شود.

 مرحله ۵
در انتها کوکو‌ها را در روغن بگذارید و اجازه دهید کمی سرخ شوند در حدی که طلایی رنگ شوند


منبع: غذالند

سبزی تره فرنگی، که از مواد اصلی کوکو تره فرنگی است، همانند قرص مولتی ویتامین عمل میکند و همچنین منبع غنی از کلسیم است که برای رشد استخوان های جنین، پیشگیری از بدخلقی، بی خوابی، درد کمر و پا بسیار تاثیر گذار است. 

مواد لازم:

سیب زمینی: ۱ کیلو
تره فرنگی: ۴ عدد
مارگارین (کره گیاهی): ۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک دریایی: ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
 

مراحل پخت:

 
مرحله ۱
ابتدا سیب زمینی‌ها را آب پز کنید و با مارگارین مخلوط کنید تا بصورت پوره‌ای نرم و یک دست درآید.

 مرحله ۲
تره فرنگی‌ها را نیز آب پز کنید و به همراه نمک و فلفل و تخم مرغ به مواد درون کاسه اضافه کنید و با دست بخوبی ورز دهید.

 مرحله ۳
خمیر به دست آمده را به ۸ قسمت تقسیم کنید و به شکل دلخواه دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید.

 مرحله ۴
ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و کمی روغن را به درون آن اضافه کنید و اجازه دهید روغن داغ شود.

 مرحله ۵
در انتها کوکو‌ها را در روغن بگذارید و اجازه دهید کمی سرخ شوند در حدی که طلایی رنگ شوند


منبع: غذالند

نظر شما