شناسهٔ خبر: 40142085 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

ثبت تست مثبت ۶۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با شناسایی ۶۴ بیمار جدید مبتلای قطعی به کرونا، شمار مبتلایان کردستان به ۲ هزار و ۷۸ نفر رسید.

صاحب‌خبر -

فرزین رضاعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد:  از ابتدای شیوع کروناویروس در استان تا پیش از ظهر امروز تعداد ۲ هزار و ۷۸  بیمار مبتلای قطعی شناسایی شده است.    

وی با اشاره به آمار مبتلایان به کرونا به تفکیک شهرستان‌‌ها اعلام کرد: در سنندج ۶۱۰ نفر، سقز ۴۳۶ نفر، بانه ۲۳۷ نفر، قروه ۱۸۴  نفر، دیواندره ۱۵۳  نفر، مریوان ۱۱۶  نفر، بیجار ۱۱۴  نفر، کامیاران ۱۱۲  نفر، دهگلان  ۸۲ نفر و سروآباد ۲۷ نفر مبتلای قطعی به کروناویروس هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدا تاکنون تعداد کل آزمایشات انجام گرفته برابر ۷ هزار و ۵۴  نمونه است که از این تعداد ۲ هزار و ۷۸ مورد مثبت، چهار هزار و ۸۴۵ مورد منفی و ۱۳۱  مورد اعلام  نشده است.

رضاعی با اعلام یک هزار و ۱۸۹ بیمار بهبود یافته در استان از ابتداتاکنون افزود: همچنان روند فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت موازین بهداشتی تا قطع کامل این ویروس باید ادامه یابد.

وی  آمار فوت‌شدگان بیماری کرونا در کردستان را  ۱۳۸ مورد عنوان کرد و گفت: این تعداد  نسبت به ۲ روز گذشته تغییری نداشته است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: تاکنون ۳۶ نفر در سقز، ۳۲ نفر در سنندج،  در بانه و قروه در هر کدام ۱۹ نفر، در کامیاران و بیجار در هر کدام ۹ نفر، هفت ‌در مریوان، پنج نفر در دیواندره و ۲ نفر در دهگلان جان باخته‌اند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۷