به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سردار علیاکبر جاویدان امروز در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی 19 هزار و 816 دستگاه خودرو به مبداء خود عودت داده و یکهزار و 205 دستگاه خودرو اعمال قانون و 420 دستگاه خودرو نیز توقیف شده است.
وی تصریح کرد: به منظور کنترل و پیشگیری از شیوع کرونا 4 هزار و 920 مورد بازرسی از مجتمعهای تجاری، تفریحی، گردشگری، رستوران ها و ... صورت گرفت.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: در همین راستا یکهزار و 378 واحد صنفی نیز که به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص تعطیلی داوطلبانه بی توجه بودند پلمب شدند.
جاویدان اضافه کرد: کشف حدود 2 میلیون و 600 هزار عدد انواع ماسک، دستکش، الکل و ژلهای بهداشتی و ضدعفونی احتکار شده در سطح کرمانشاه یکی از اقدامات زیاد پلیس استان در راستای مقابله با کرونا بوده است.
600 هزار لیتر مواد ضدعفونی برای گندزدایی معابر کرمانشاه
وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات پلیس گندزدایی معابر شهری کرمانشاه و برخی شهرستان ها بود که در این خصوص بیش از 600 هزار لیتر مواد ضدعفونی استفاده شد.
رئیس پلیس استان کرمانشاه تاکید کرد: همه این اقدامات در راستای مقابله با کرونا و پیشگیری از شیوع این بیماری در جامعه توسط پلیس انجام شده و همکاران ما همچنان تا مهار کامل آن در میدان حضور خواهند داشت.
وی در بخش دیگری از سخنانش، از تلاشهای پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان های استان قدردانی کرد و گفت: بدون شک مجاهدت های مدافعان سلامت برای همیشه در اذهان باقی میماند.
جاویدان همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت از جمله دکتر نوروزی اولین شهید مدافع سلامت کرمانشاه که برای حفظ سلامت مردم جان خود را فدا کرد، گفت: جانفشانی این عزیزان قابل تقدیر و ستایش است.
وی گفت: پلیس به عنوان خدمتگذار مردم همواره در کنار مدافعان سلامت و کادر درمان خواهد بود تا با کمک هم و همراهی مردم شاهد غلبه بر بیماری کرونا باشیم.
پلیس نقش بیبدیلی در کنترل بیماری کرونا داشته است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در ادامه، گفت: بیشتر دستگاههای اجرایی برای کنترل بیماری کرونا تلاش زیادی کردند اما در این میان پلیس نقش بیبدیل و بسیار مهمی ایفا کرد که جای تقدیر ویژه دارد.
محمودرضا مرادی اظهار داشت: پس از شیوع بیماری کرونا در کشور و پس از آن استان کرمانشاه، نیروی انتظامی جزو اولین دستگاههایی بود که برای مقابله پای کار آمد و در این مدت اقدامات بسیار خوبی را انجام داد.
وی ادامه داد: مشارکت در اجرای طرح تبسنجی مسافران ورودی به شهرهای مختلف استان، اجرای بسیار خوب طرح فاصلهگذاری اجتماعی، مقابله با صنوف پرخطری که حاضر به تعطیلی نشدند، ممنوع کردن ورود به بوستانها و اماکن گردشگری در روزهای 12 و 13 فروردین و ... گوشهای از اقدامات پلیس کرمانشاه بود.
مرادی اضافه کرد: علاوه بر آن پلیس به خوبی در صحنه گندزدایی معابر سطح شهر کرمانشاه و بسیاری از شهرستانها نیز حضور یافت و با امکاناتی که در اختیار داشت توانست از شیوع بیشتر کرونا جلوگیری کند.
سلامت در کنار امنیت معنا مییابد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: جدیت نیروی انتظامی در اجرای وظایف محوله و پای کار بودن ماموران خدوم و جان برکف پلیس برای مقابله با کرونا در حالی که وظیفه تامین امنیت جامعه را نیز برعهده داشتند همکاران ما را در بخشهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی به عنوان مدافعان سلامت را دلگرمتر از قبل کرد.
وی گفت: همه ما بر این موضوع اتفاقنظر داریم که سلامت در کنار امنیت معنا مییابد و این دو مکمل یکدیگر هستند.
مرادی تصریح کرد: همدلی و وفاق موجود در کشور پس از شیوع کرونا، مدافعان سلامت را برآن داشت که هرچه را که در توان دارند در طبق اخلاص نهاده و شبانه روز برای مقابله با این بیماری تلاش کنند.
این مسؤول در ادامه با مطلوب ارزیابی کردن وضعیت کنترل بیماری کرونا در استان، گفت: اکثر مردم همکاری خوبی برای مهار کرونا داشتهاند و انتظار می رود همچنان همکاری خود را ادامه دهند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه مشکلی برای تامین کادر درمانی و تجهیزات مورد نیاز برای مقابله با بیماری کرونا در استان نداریم و همه چیز تحت کنترل است و اقدامات مطابق برنامه در حال انجام است.
مرادی در پایان ابراز امیدواری کرد با ادامه حمایتهای دستگاههای اجرایی بهخصوص پلیس و تداوم همکاری مردم بزودی شاهد غلبه بر بیماری کرونا باشیم.
انتهای پیام/پ
نظر شما