آخرین آمارهای کرونا در کشور
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به بهبودی و ترخیص ۶۶ هزار و ۵۹۶ بیمار کووید ۱۹در کشور از شناسایی ۱۱۶۸ بیمار جدید خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر جهانپور درباره آخرین آمارهای کرونا در کشور گفت: از چهارم تا پنجم اردیبهشت و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۱۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.
وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۸۸ هزار و ۱۹۴ نفر رسید.
به گفته وی، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۵۵۷۴ نفر رسید.
جهانپور این را هم گفت: خوشبختانه تا کنون ۶۶ هزار و ۵۹۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: ۳۱۲۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و در عین حال تا کنون ۳۹۹ هزار و ۹۲۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه گفت: امروز موارد شناسایی شده سرپایی بیشتر از موارد بستری تشخیص داده شده است. به این ترتیب موارد ابتلای جدید شناسایی شده، حال عمومی بهتری داشته اند.
وی تاکید کرد: اگرچه در حال حاضر هیچ استانی در وضعیت قرمز این بیماری نیست، اما هشدارها باقی است، وضعیت به هیچ عنوان عادی نیست و فاصله گذاری اجتماعی حتما باید از سوی مردم رعایت شود.
امکان ثبت غیرحضوری درخواست گذرنامه
فراهم میشود
رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا اعلام کرد که بزودی امکان درخواست الکترونیکی گذرنامه فراهم خواهد شد.
سرهنگ سید محمدرضا طبایی در گفتوگو با ایسنا، درباره اینکه آیا احتمال صدور گذرنامه به شکل الکترونیکی وجود دارد یا خیر، اظهارکرد: همانطور که میدانید با توجه به ضریب امنیتی بالای گذرنامه امکان صدور تمام الکترونیکی آن وجود ندارد، اما ما تلاش کردهایم تا سازوکاری ایجاد شود که از طریق آن بتوان درخواست اولیه دریافت گذرنامه به شکل الکترونیکی انجام شود.
وی با بیان اینکه اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده است، درباره زمان اجرای این طرح اظهارکرد: در تلاش هستیم بزودی این امکان را هم فراهم کنیم تا شهروندانی که قصد دریافت گذرنامه دارند بتوانند درخواست اولیه خود را به شکل الکترونیکی ثبت کنند.
رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا با اشاره به دیگر اقدامات این پلیس برای کاهش مراجعات حضوری نیز گفت: قبل از این هم اعلام شده بود که بزودی و با هدف ارتقای خدمات الکترونیک پلیس از نرم افزار طراحی شده برای استعلام ممنوع الخروجی افراد، استعلام اعتبار گذرنامه و پرداخت عوارض خروج از کشور رونمایی خواهد شد.
درخواست برای بازگشایی مدارس عشایری و روستایی
سرپرست پژوهشکده آموزش و پرورش روستایی، عشایری و چند زبانه پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش ضمن مروری بر وضعیت آموزش در ایام کرونایی و اعلام نتایج پژوهشی پیرامون آموزش در مناطق روستایی و عشایری گفت: با عنایت به کوچ اولیای دانش آموزان عشایر باید هرچه سریعتر تکلیف مدارس روشن شود. از ستاد ملی کرونا میخواهیم نظر به جمعیت کم کلاسهای عشایری، با رعایت پروتکلهای بهداشتی مجوز برگزاری کلاسهای عشایری و کلاسهای کم جمعیت روستایی صادر شود.
رضا کلانتری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در چند ماه اخیر که ویروس کرونا دنیا را با یک پاندمی بزرگ روبرو کرده است؛ نظامهای تعلیم و تربیت کشورها هم راستای سایر بخشها از این همه گیری جهانی تاثیر پذیرفته و روندها نشان میدهد بسیاری از کشورها، دورههای بلند مدت را برای تعطیلی مدارس و عدم برگزاری کلاسهای حضوری انتخاب کردهاند به طوری که بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دانش آموز و دانشجو خانه نشین شدهاند.