به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «امین الهاشمی» مشاور اطلاع رسانی وزارت بهداشت دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد که در حمله راکتی امروز به درب پشتی بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی طرابلس یک زن و یک نیروی نگهبانی زخمی شدند و حال زن وخیم است.
از سوی دیگر نیروهای دولت وفاق ملی لیبی در طرابلس اعلام کردند که چندین شبه نظامی خارجی را که در صفوف نیروهای تشکیلات موسوم به «ارتش ملی لیبی» به رهبری «خلیفه حفتر» حضور داشتند به قتل رساندند.
سرهنگ «محمد قنونو» سخنگوی دولت وفاق ملی لیبی تصریح کرد که حملات هوایی نیروهای وفاق به منطقه سرت-الجفره در شرق طرابلس با کشته شدن دستکم 25 نیروی حفتر همراه شد که در میان آنها شماری از نیروهای پشتیبانی سریع سودان موسوم به جنجوید بودند.
به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، این مقام طرابلس افزود: «برخی از حملات مذکور دو خودروی زرهی را هدف گرفت که هشت نفر از مزدوران گروه جنجوید در آن بودند که به کشته و زخمی شدن آنها منجر شدند».
رسانه قطری العربی الجدید اخیرا خبر داد رئیس سازمان اطلاعات مصر در سفر خود به سودان و سودان جنوبی بر سر اعزام دو هزار شبه نظامی به لیبی برای یکسره شدن نبرد طرابلس به توافق رسید(جزئیات) .
امروز چهارم آوریل نخستین سالگرد حمله نیروهای حفتر به طرابلس است.نیروهای تحت امر ژنرال حفتر از چهارم آوریل ۲۰۱۹ حمله به طرابلس مقر دولت السراج را آغاز کردهاند و در تلاش برای نفوذ به این شهر و سیطره بر آن هستند اما به دلیل مقاومت نیروهای السراج هنوز موفق نشدهاند.
نیروهای حفتر به رغم پذیرش آتش بس انسانی به منظور تمرکز تلاشها بر مبارزه با شیوع ویروس کرونا در لیبی اما همچنان به نقض آتش بس ادامه داده و مواضع مختلف پایتخت را بمباران میکنند و در پاسخ به آن دولت وفاق ملی لیبی عملیات طوفان صلح را در ۲۵ مارس گذشته کلید شد.
دولت وفاق ملی مستقر در طرابلس و نیروهای حفتر مستقر در طُبرق بر سر تصاحب قدرت در این کشور در حال نزاع و جنگ هستند و همین امر باعث ایجاد صفبندیهای بینالمللی و منطقهای شده است. به رغم اینکه دولت وفاق لیبی به ریاست «فایز السراج» مورد حمایت اروپا -به ویژه ترکیه-، آمریکا و سازمان ملل است، ولی مصر، عربستان سعودی، امارات و یونان، از دولت موازی مستقر در بنغازی(وابسته به ژنرال حفتر) حمایت سیاسی و نظامی میکنند.
انتهای پیام/.
نظر شما