به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، این روزها با توجه به شیوع ویروس کرونا، برخی افراد گمان میکنند با مصرف داروهای مختلف مانند آنتی بیوتیکها و یا داروهایی که در حال حاضر برای درمان بیماران مبتلا به کرونا استفاده میشود، میتوانند از ابتلا به این ویروس پیشگیری کنند.
مصطفی جوانیان متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل در خصوص تاثیر داروهایی که برای درمان ویروس کرونا استفاده میشود در پیشگیری از ابتلا به این بیماری، گفت: همان طور که میدانید، ویروس کرونا یک بیماری عفونی ایجاد میکند که هنوز درمان اختصاصی برایش وجود ندارد و هر آن چه در حال حاضر استفاده میشود، درمان کمکی است؛ بنابراین این که بخواهیم تصور کنیم داروهایی که الان برای این بیماری استفاده میشود به طور قطع فرد را درمان میکند و بخواهیم جهت پیشگیری از ابتلا به این ویروس این داروها را تهیه کنیم به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
او تاکید کرد: تنها چیزی که به بهبودی افراد کمک میکند تقویت سیستم ایمنی فرد، حفظ آرامش، از بین بردن اضطراب و بر طرف کردن عفونتهای ثانویه در صورت پیدایش است.
- بیشتر بخوانید:
- بیل گیتس و ویروس کرونا
جوانیان افزود: بنابراین ما به هیچ عنوان استفاده از داروها را جهت جلوگیری از ابتلا به این بیماری توصیه نمیکنیم.
او در پایان گفت: رعایت بهداشت عمومی و فردی، استفاده از ماسک و شستن مداوم دستها بهترین راه برای پیشگیری از این بیماری است.
منبع:باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
نظر شما