«بوریس جانسون» طبق جلسات دو دور قبل، در کنار دو مشاور پزشکی دولت، مقابل خبرنگاران حاضر شد و گفت: بگذارید واضح بگویم، کرونا فجیعترین بحران بهداشت عمومی در یک نسل است.
وی با بیان اینکه کرونا از آنفلوآنزا خطرناک تر است افزود که آمار ابتلا به این ویروس در روزها و هفتههای آینده افزایش خواهد یافت و خانوادهها عزیزان خود را از دست میدهند.
نخست وزیر انگلیس با اشاره به روشهای پیشبینی شده دولت برای مقابله با کرونا افزود؛ ما اینک از مرحله مهار عبور کرده و تلاش خواهیم کرد تا سرعت شیوع این ویروس را کاهش دهیم. او عنوان کرد؛ اگر حتی چند هفته بتوان جلوی اوج گیری آمار ابتلا به کرونا را گرفت، سازمان ملی بهداشت در وضعیت قوی تری برای پاسخگویی به این بحران خواهد بود.
بر همین اساس وی اعلام کرد که از فردا (جمعه) هر کس حتی علائم خفیفی از کرونا داشته باشد باید دست کم ۷ روز خود را در خانه قرنطینه کند. نخست وزیر انگلیس همچنین از افراد بالای سن ۷۰ سال خواست تا از سفرهای تفریحی خودداری کرده و اردوهای مدرسه لغو شود.
جانسون افزود که در هفتههای آینده نیز اگر کسی به کرونا مبتلا شود از تمام اعضای خانواده او خواسته میشود تا خود را در خانه قرنطینه کنند. او به لغو گردهماییهای عمومی و تعطیلی آموزشگاهها هم اشاره اما تصریح کرد که در این مقطع چنین سیاستی اجرا نخواهد شد.
نخست وزیر انگلیس بار دیگر تکرار کرد که سیاستهای جدید بر اساس شرایط در صحنه اتخاذ خواهد شد و تا وقتی نیاز نباشد، برنامه های محدود کننده اعمال نمیشود. وی عنوان کرد که اعمال محدودیتهای زودتر از زمان مناسب آن، مردم را در دراز مدت خسته خواهد کرد.
نخست وزیر انگلیس در بخشی از اظهارات خود که نشان دهنده اوج فشارها روی مرکز تماس فوریتهای پزشکی این کشور است از مردم خواست تا کمتر با این شماره تماس گرفته و از طریق اینترنت تحقیق کنند.
در این نشست همچنین »پتریک والانس» مشاور علمی دولت سخنانی را در رابطه روشهای پیشبینی شده برای مقابله با کرونا تشریح کرد. او در فرازهایی از سخنان خود اشاره کرد که آمار ابتلا به کرونا در انگلیس بیشتر از آمار اعلام شده و رقم آن را حدود ۵ تا ۱۰ هزار نفر تخمین زد.
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت انگلیس، تاکنون ۵۹۰ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۱۰ نفر جان خود را از دست دادهاند.
سازمان نظارت بر انتخابات انگلیس در نامهای به دولت این کشور توصیه کرده است که انتخابات شهرداری لندن در ماه «می» معوق شود.
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت دیروز (چهارشنبه) اعلام کرد که ویروس کرونا پاندمی (همه گیر) شده است.
«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبهشب در کنفرانسی خبری با اشاره به اینکه واژه «همهگیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، تاکید کرد که ارزیابیهای این سازمان ویروس کرونا را «همهگیر» شناسایی میکند.
آدهانوم گفت که بیش از ۹۰ درصد از ۱۱۸ هزار نفری که در سراسر جهان مبتلا به این ویروس شدهاند، تنها در چهار کشور هستند و دو مورد از این کشورها - چین و کره جنوبی - شاهد کاهش شیوع این ویروس بودهاند.
وی تاکید کرد، در صورتی که دولتها اقدام به شناسایی، آزمایش، معالجه، قرنطینه، ردگیری موارد ابتلا و بسیج مردم خود برای مقابله با کرونا کنند، آن دسته از کشورها که هنوز آمار پایین از مبتلایان دارند، میتوانند از تبدیل این موارد به خوشهها و اجتماعهای انتقال ویروس جلوگیری کنند.
شیوع ویروس کرونا از ماه دسامبر ۲۰۱۹ (دیماه) از استان هوبی چین آغاز شد و تاکنون بیش از ۱۱۸ هزار نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است. تاکنون بیش از ۴ هزار نفر در سراسر جهان جان خود را براثر ابتلا به این ویروس از دست داده و بیش از ۶۷ هزار نفر بهبود یافتهاند.
نظر شما