حمید القاصیمهر روز یکشنبه یازدهم اسفندماه در حاشیه ستاد تنظیم بازار استان مرکزی اظهار کرد: بلافاصله پس از شیوع بیماری کرونا از روز یکم اسفندماه، طی هماهنگی صورت گرفته با رئیس دانشگاه علوم پزشکی نظارت بر داروخانه و فروشگاه های تجهیزات پزشکی در خصوص توزیع اقلام مورد نیاز از جمله ماسک و مواد ضدعفونی صورت گرفت.
وی افزود: در هفته گذشته علاوه بر بازرسی و نظارت بر داروخانه ها و تجهیزات پزشکی، نظارت بر صنوف عرضه کننده میوه و تره بار و اقلامی که تقاضا برای آنها زیاد و عرضه کم بود نیز صورت گرفت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی تصریح کرد: در نتیجه 63 مورد بازرسی از داروخانهها و تجهیزات پزشکی، 11 فقره پرونده تخلف گرانفروشی، دو فقره عدم درج قیمت، 6 فقره عدم صدور فاکتور و 2 فقره امتناع از عرضه فروش کالا ماسک به تعداد 2700 ماسک در شهرستان ساوه تشکیل شد که در مورد آخر علاوه برتشکیل پرونده، ماسکها در همان محل توزیع شد.
القاصی مهر بیان کرد: بنابر گشتهای مشترک هرساله، روز گذشته با شروع نظارت در سطح کشور، استان مرکزی و تعزیرات حکومتی مطابق رویه هرسال، گشت های مشترک را از روز گذشته کلید زده اند و روزانه بعدازظهر گشت های نظارتی با حضور در بازار ضمن رصد صنوف و بازار، در صورت مشاهده تخلف برخورد آنی و سریع را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه از مردم تقاضا داریم در صورت مشاهده تخلف با تلفن 135 گزارش دهند، افزود: در شرایط فعلی و شیوع بیماری کرونا، باید خودمان کمک حال یکدیگر باشیم که در این راستا از داروخانه ها و تجهیزات پزشکی و واحدهای صنفی تقاضا داریم که شرایط را بحرانیتر نکرده و به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل، کالاهای ورد نیاز مردم را عرضه کنند.
القاصی مهر اضافه کرد: در صورت دریافت گزارش احتکار، با توجه به شرایط موجود حاد در بازار برخورد لازم و قانونی صورت خواهد گرفت و حتی در صورت لزوم به عنوان اخلال در نظم اقتصادی با متخلفان برخورد می شود.
جواد حسنی سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در این جلسه اظهار کرد: در خصوص توزیع و تامین اقلام بهداشتی از جمله ماسک و موادضدعفونی کننده، مقرر شد امروز جلسهای برگزار و مباحث توزیع این اقلام تحت نظارت ستاد تنظیم بازار و شبکه توزیع پیگیری شود.
وی افزود: با توجه به ایام پایانی سال و توزیع میوه و کالای اساسی قرار بر این شد با رصد شرایط، تعداد غرفههای عرضه میوه مشخص و زمان و قیمت عرضه نیز به ستاد تنظیم بازار پیشنهاد داده شود تا در جلسه آینده تصمیم قطعی در این خصوص اتخاذ شود.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در خصوص وضعیت و قیمت گوشت گرم گوسفندی و گوساله تصریح کرد: به دلیل تقاضای زیاد، افزایش قیمت در مورد گوشت گوسفندی اتفاق افتاده که تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد، همچنین عرضه گوشت وارداتی منجمد در سطح فروشگاه های بزرگ و اصناف به قیمت هر کیلو 40 هزار تومان در دستور کار قرار دارد.
حسنی بیان کرد: قیمت مرغ گرم نیز تقریبا به قیمت مصوب تنظیم بازار است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی اضافه کرد: در خصوص میانگین قیمت اقلام و کالاهای استان نیز رصد لازم صورت گرفته و تقریبا قیمت ها از میانگین کشوری بالاتر نیست و انتظار می رود این روند حفظ و حتی کاهش نیز داده شود.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: به سبب شیوع بیماری کرونا، نظارت بر سیستم های مبارزه با بیماری کرونا در دستور کار ستاد تنظیم بازار است تا برخورد لازم با محتکران و گران فروشان انجام شود، همچنین تلاش شد که سه شرکت به تولیدکندگان مواد ضدعفونی اضافه شود که امیدواریم تا دو روز آینده مشکلات مردم در تهیه و تامین این اقلام نیز برطرف شود.
انتهای پیام
نظر شما