شناسهٔ خبر: 38333277 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مردم‌سالاری‌آنلاین | لینک خبر

رئیس فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی مجلس شورای اسلامی در بازدید اعضای این فراکسیون از شبکه العالم و نشست با رئیس صدا و سیما:

هرگونه برخورد جناحی در رسانه‌ ملی موجب کاهش اعتماد عمومی خواهد شد - مردم سالاری آنلاين

هرچه سریعتر باید قانون نحوه اداره صدا و سیما به تصویب مجلس برسد

عصر روز یکشنبه هفتم مهر ماه، جمعی از اعضای فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی از شبکه العالم دیدن کردند و با توضیحات تفصیلی پیمان جبلی معاون برون‌مرزی و رئیس شبکه پرس‌تی‌وی و العالم بر ضرورت تامین بودجه لازم برای اجرای برنامه‌های مختلف این شبکه‌ها تاکید نمودند.

صاحب‌خبر - عصر روز یکشنبه هفتم مهر ماه، جمعی از اعضای فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی از شبکه العالم دیدن کردند و با توضیحات تفصیلی پیمان جبلی معاون برون‌مرزی و رئیس شبکه پرس‌تی‌وی و العالم بر ضرورت تامین بودجه لازم برای اجرای برنامه‌های مختلف این شبکه‌ها تاکید نمودند. آنگاه در نشستی سه ساعته رئیس و اعضای فراکسیون به تفصیل به ارزیابی و نقد برنامه‌های مختلف رسانه ملی پرداختند.
به گزارش «مردم‌سالاری آنلاین» در این نشست رئیس فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی با اظهار امیدواری که روزی شاهد گسترش شبکه‌های خصوصی در داخل باشیم بر ضرورت تصویب هرچه سریعتر قانون نحوه اداره صداوسیما با همکاری صداوسیما و کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در صحن علنی مجلس تاکید کرد. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با تحسین برنامه‌های شبکه‌های برون مرزی از برخی برنامه‌ها و سریال‌های داخلی انتقاد کرد و گفت: تضعیف دستگاه دیپلماسی و از آن بالاتر تضعیف نمادهای حکومت همچون مجلس شورای اسلامی هیچگاه به نفع صداوسیما نیست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخوردهای جناحی صداوسیما باعث کاهش اعتماد عمومی به مسئولان نظام خواهد شد بر ضرورت تولید برنامه‌های پرمحتوا و سریال‌های فاخر و مناظره‌های جذاب جهت جذب هرچه بیشتر افکار عمومی شد.
کواکبیان در پایان با اشاره به ویژگی‌های مثبت برخی مجریان و مدیران شبکه‌های مختلف صداوسیما نسبت به برخی دیگر از مجریان انتقاد کرد و گفت: هیچکس در دولت و مجلس نباید به خاطر عدم رضایت کامل از صداوسیما بخواهد در موضوع بودجه برخورد ناعادلانه داشته باشد بلکه باید همه کمک کنیم تا صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران چه در سطح خارج و چه در میان آحاد مردم در داخل همواره پیشتاز بوده و در سطوح مختلف از فضای مجازی عقب نماند.
شایان ذکر است در این نشست حدود 25 نفر از نمایندگان حاضر از هر سه جریان سیاسی داخلی مجلس دیدگاه‌های خودشان را بیان کردند.
علی عسکری نیز در این نشست با بیان اینکه تولید سریال‌ها و فیلم‌های انتقادی در نقد عملکرد دولت‌ها در دنیا، امری متداول است گفت: باید تحمل دستگاه‌ها را در کشور برای شنیدن نقد مشفقانه بالا برد ضمن اینکه رسانه ملی نیز باید دقتش را در بیان نقدها بالا ببرد و از روش‌های هنرمندانه به بهترین نحو استفاده کند.
رئیس صدا و سیما با بیان اینکه عدالت‌ورزی در رسانه بسیار سخت و پیچیده است، گفت: همه در رسانه باید اهل اخلاق و دین باشند و راه عدالت را در پیش گیرند که اگر بی‌عدالتی شود قابل جبران نیست.
همچنین پیمان جبلی معاون برون‌مرزی نیز در این نشست با ارائه گزارشی جامع از مأموریت‌های شبکه‌های برون‌مرزی گفت: شبکه‌های برون‌مرزی در خط مقدم جنگ نرم ایستاده‌اند و در صحنه رقابت با شبکه‌های خارجی تلاش می‌کنند.
وی گفت: با توجه به رشد تکنولوژی به تدریج رادیوهای برون‌مرزی به سمت اینترنتی و چند رسانه‌ای شدن پیش می‌روند و سعی می‌کنیم از شبکه‌های اجتماعی نیز در این مسیر بهره ببریم.
 

برچسب‌ها:

نظر شما