شناسهٔ خبر: 3748567 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تکلیف 500 میلیارد ریال کالای قاچاق دراستان بوشهر باید مشخص شود

بوشهر- ایرنا - مدیراموال تملیکی استان بوشهر گفت: هم اکنون معادل 500 میلیارد ریال کالای قاچاق دردو انبار این استان نگهداری می شود که باید از سوی مراجع قانونی تعیین تکلیف شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، اسلام ریحان زاده روزیکشنبه درجمع خبرنگاران افزود: با وجود مکاتبات انجام شده با مسوولان ذیربط ولی تاکنون در زمینه صدور مجوز برای تعیین تکلیف این کالاها اقدامی صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه کالاهای قاچاق حق مردم است، اضافه کرد: انباشت کالا درانبارها به ضرر دولت و افرادی است که قاچاق کرده اند که با تعیین تکلیف از فاسد شدن و ازبین رفتن آنها جلوگیری می شود.

ریحان زاده اظهارکرد: براساس قانون طی 20 روز سازمان تعزیرات حکومتی می تواند، مجوز قانونی تعیین تکلیف کالاهای قاچاق را برای سازمان اموال تملیکی صادر کند.

وی یادآورشد: سازمان اموال تملیکی می تواند کالاهای سریع الفساد را در اختیار کارمندان دولت و تعاونی های مصرف قرار دهد که از این محل تاکنون درسال جاری 55 میلیارد ریال از محل فروش این نوع کالاهای قاچاق دراستان بوشهر بدست آمده است.

ریحان زاده گفت: پارسال به ارزش 17 میلیارد و 829 میلیون ریال کالای قاچاق دراستان بوشهر معدوم شد و درسال جاری نیز تاکنون ارزش کالاهای انهدامی یک میلیارد و 109میلیون ریال است.

وی درمورد عملکرد سازمان اموال تملیکی استان بوشهر گفت: تا سال 90 این سازمان رتبه 17 را از نظر فروش کالا در کشور داشت ولی در سال 92 با فروش 366میلیارد و 231میلیون ریال از اموال منقول و پنج میلیارد و 540میلیون ریال اموال غیرمنقول رتبه دوم را در کشور کسب کرد.

ریحان زاده افزود: همچنین در سال جاری تاکنون 344میلیارد و 625میلیون ریال اموال منقول و هفت میلیارد و 240میلیون ریال اموال غیر منقول به فروش رفته که پیش بینی می شود با فروش 150میلیارد ریال کالا تا پایان سال رتبه دوم را در کشور به خود اختصاص دهیم.

مدیراموال تملیکی استان بوشهر بیان کرد: عمده ترین کالاهای فروش شده شامل برنج، ماشین آلات سنگین، لوازم خانگی، مواد شیمیایی، آهن آلات و لوله بوده است.

وی اظهارکرد: سازمان اموال تملیکی هم اکنون برگزار کننده بزرگترین مزایده های الکترونیکی در کشور است.

ریحان زاده گفت: همچنین امروز یک کامیون مشروبات الکلی شامل دو هزار 120 بطری معدوم شد.

وی افزود: سازمان جمع آوری اموال تملیکی یکی از سازمانهای زیر مجموعه وزارت اقتصاد ودارایی است که این سازمان در دو حوزه خرید، جمع آوری و فروش اموال منقول و غیرمنقول فعالیت می کند.

ریحان زاده اضافه کرد: کالاهایی که از مرز گمرکی وارد می شوند و هیچ اسناد ثبتی ندارند، قاچاق محسوب می شوند که این کالاها در اختیار سازمان جمع آوری اموال تملیکی قرار می گیرد و پس از تعیین تکلیف از سوی تعزیرات حکومتی، به نفع دولت به فروش می رود.

مدیر جمع آوری اموال تملیکی استان بوشهر افزود: کالاهایی که پس از ورود سه ماه در انبار گمرک ماندگار شد و راه های ترخیص آن دچار مشکلات قانونی است پس از تعیین تکلیف از سوی تعزیرات حکومتی در صورت محرز بودن قاچاق، در اختیار این سازمان قرار می گیرد و سازمان جمع آوری اموال تملیکی آن را به فروش می رساند و درآمد حاصل به حساب خزانه دولت واریز می شود. ک/2

6047/6043

نظر شما