شناسهٔ خبر: 3695293 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

دور جدید مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا امروز برگزار می‌شود

مقامات آمریکایی و ایرانی، امروز در ژنو دور هم گرد می‌آیند تا مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای تهران را ادامه دهند.

صاحب‌خبر -
آفتاب: وزارت خارجه آمریکا، دیروز- چهارشنبه- در بیانیه‌ای اعلام کرد «وندی شرمن» مذاکره کننده آمریکا، پنجشنبه سرپرستی هیئت آمریکایی را در سفر به ژنو برای برگزاری مذاکرات با مقامات ایرانی درباره برنامه هسته‌ای تهران بر عهده خواهد داشت.


به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، وزارت خارجه آمریکا، دیروز- چهارشنبه- در بیانیه‌ای اعلام کرد «وندی شرمن» مذاکره کننده آمریکا، پنجشنبه سرپرستی هیئت آمریکایی را در سفر به ژنو برای برگزاری مذاکرات با مقامات ایرانی درباره برنامه هسته‌ای تهران بر عهده خواهد داشت.

این دور جدید از مذاکرات هسته‌ای در حالی برگزار می‌شود که تنها 6 هفته به موعد تعیین شده به توافق نهایی، مانده است.پ

«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران، بارها با «جان کری» همتای آمریکایی خود با محور بحث درباره پرونده هسته‌ای تهران، دیدار کرده است.

همچنان اختلاف‌های چشمگیری بین ایران و شش قدرت بزرگ جهان (آمریکا، روسیه، فرانسه، چین، انگلیس و آلمان) درخصوص برنامه هسته‌ای تهران وجود دارد. این کشورها گمان می‌کنند ایران در تلاش برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای است.

برچسب‌ها: